Szingli legyek vagy szobanövény?

Szingliként a mennyországban érezhetnéd magad, ha egy haverod szeretne bemutatni az összes jó fej barátjának, hátha a dologból kisül valami jó. Az ilyen találkozások azonban olyanok, mint a TV-s reklámok: sokat ígérnek, de végül úgyis csalódnod kell.

Azt hittem, a pasimennyországba jutottam...

Az egyik haveromnak túl sok szingli pasi ismerőse volt, így hát azt gondolta, bemutat nekik. Így esett meg, hogy egyszer három pasival söröztem egy kocsmában. Erről a mennyországról beszéltem. Aztán jött a csalódás. Egyik haverja sem volt az esetem. Nem ütötték meg az ingerküszöbömet, sőt, még a lábtörlőmig sem jutottak. Maximum az ajtómat nézték a folyosó végéről.

Miután konstatáltam, hogy nem akkor este fogom megtalálni a nagy Őt, teljesen természetesen viselkedtem, belefolytam a pasis beszélgetésekbe, s egyenes választ adtam minden nőket érintő kérdéseikre a nőkről. Hogy mit szeretünk, mi lehet antipatikus, milyen csajozós dumák jönnek be, s hogy általában mit gondolunk a pasikról. Elég kellemes este volt… szerintem. Másnap jött a hidegzuhany a haveromtól, aki fű alatt továbbította a srácok véleményét rólam: jó nő vagyok, de mindenről van saját véleményem, és ez ijesztő.

Fotó: rightwingnews.com

Oldalak

Utazás
Vannak slágerországok, amiket a magyarok imádnak meglátogatni az előszezonban. Közben már érdemes lesz kigondolni, külföldön, vagy belföldön kapcsolódnánk-e ki a nyáron.
Sztárok
Sokan felfigyeltek arra, hogy Ördög Nóra súlya a karrierje fellendülése óta nem igazán ingadozik. Most elárulta, hogy tud még mindig ilyen csúcsformában lenni.
Lifestyle
Bár sokan nem veszik észre és igencsak félvállról veszik a jelenséget, a kemény víz otthonunkban bizony igencsak sok negatív következménnyel járhat.