Popsimánia

Te is folyton a mellméreted miatt aggódsz? Vagy hogy egy kicsivel több a testzsír-indexed? Esetleg hogy narancsbőrös a combod? Nyugodj meg! A nagy aggódásban elfelejtetted, hogy a pasik mást gondolnak a nőkről, mint a nők magukról.

A popsi az új divat!

Persze kellenek a szép mellek, én is jobban érezném magamat tőlük. De az utóbbi időben azt tapasztaltam, hogy a férfiakat nem izgatja túlságosan, hogy kicsi vagy nagy. Sokkal jobban érdekli, hogy pici, kerek és feszes legyen. De nem a melled, hanem a popsid. Lehet, hogy ez egy új trend, és nekem máris tetszik. Valljuk be: a mellünkért semmit nem tudunk tenni, hogy nagyobb legyen – mert ugyebár a plasztikai műtét szóba sem jöhet. A popsid alakjáért viszont nagyon sokat tehetsz, és ez megnyugtató. Úgyhogy ha épp szingli vagy, és azon keseregsz, hogy megint egy 75 A-s melltartót kellett felpróbálnod a H&M-ben, akkor vonszold ki magad a próbafülkéből, guggoló kitörésekkel hagyd el az üzletet, és kezdj el edzeni, hogy aztán három hónap múlva visszamehess egy feszülős nacit venni. Különben is, a hatalmas dekoltázs cseppet sem ízléses, és egy nő mellét nehéz is nyilvánosan megfogni. Na de a popsi, az már más.

Fotó: ivillage.com

Oldalak

Lifestyle
Húsvétkor a magyarok egyszerűen bolondulnak a kalácsért. Viszont vannak olyanok, amik nem a legjobb minőségűek. Van, amibe mi is belefutottunk.
Lifestyle
Egyre több az internetes bűnöző, akik ugye nem csak az OTP Bank nevében telefonálgatnak. Most egy nyugdíjast túlságosan is könnyű volt behúzni a csőbe.
Lifestyle
Ha ezt az akadályt is sikerrel veszed, jogosan lehetsz majd büszke magadra!