Olasz élvezetek

Te nem tapasztaltad, hogy a külföldi pasik túl rámenősek? A spanyolok, a törökök és a olaszok biztosan!

Mit tud egy olasz?

Egy szegedi erasmusos hallgató ismeretlenül bejelölt a Facebookon, mert ismerkedni szeretett volna a helyiekkel. Nem akartam rossz magyar vendéglátó lenni, így néha beszélgettem vele, de többre egyáltalán nem vágytam. Fél évig próbálkozott azzal, hogy menjek el vele randizni. Végül egy nyári éjszaka, amikor már rohadtul unatkoztam, azt mondtam magamnak, hogy miért is ne, mit veszíthetek?

Az a jó az olaszokban, hogy tudják, egy nőt a legjobb helyre kell vinni, ami nem feltétlenül egyenlő a legdrágábbal! Egy csomó pesti pasi vitt már olyan helyre, ahol egy üveg bor egy havi ösztöndíjamba került, az olaszom viszont megtalálta Szeged egyik leghangulatosabb bárját, ahol addig még nem is voltam.

Az este viszont koránt sem volt már olyan lenyűgöző. Az olasz expressz gyorsvonatra szeretett volna szállni, hogy még aznap este Bugyifalvába érjen, holott én maximum egy rollert adtam volna a kezébe. Csak egy sört ittunk meg, mire felajánlotta, hogy a kényelmes, szép kilátásos lakásán folytassuk az estét egy üveg bor társaságában.

Azt, hittem, hogy a nem szót a világ összes nyelvén értik. Hát neki nem volt egyértelmű. Végül annyira erőszakosan szerette volna, hogy jó estéje legyen, hogy otthagytam a bárban a számlával együtt.

Nem tudom, hogy neked milyen kalandod volt más kultúrákkal, de nekem valahogy mindig az erőszakosak maradtak. Mit nem adnék azért, hogy csak egyszer egy szimpatikus magyar srác lenne ilyen rámenős!

Fotó: squa.re ; Leadkép: meimei-meimei.com

Oldalak

Lifestyle
A TikTokon ezerféle elképesztően zseniálisa takarítási trükkel találkozhatunk, érdemes viszont olykor közelebbről is megvizsgálni, vajon valóban hatékonyak-e ezek a módszerek.
Sztárok
A mindennapok során rengetegen igyekeznek elrejteni ősz hajszálaikat, Salma Hayek pedig egy igencsak meglepő ötlettel állt elő a probléma gyors megoldására.
Lifestyle
A Kos jegy szülötte végtelen energiával és erővel rendelkezik, ennek pedig az egyik forrása a táplálkozás. Azonban nem mindegy mit és mennyit visz be szervezetébe, hogy az megfelelően működjön.