Mucikám, én nem kapcsolatról beszélek!

Fiú-lány barátság. Most van vagy nincs? Szerinted? Mert én teljesen biztos voltam benne, hogy ez a dolog nem egy unikornis, nem csak a képzeletemben létezik, mindaddig, amíg az egyik kedves barátom fel nem szeretett volna csípni.

Minden jól indult...

Egy buliban találkoztam egy férfivel, aki az ismerősöm ismerősének az ismerőse volt. Rögtön szimpatikusak lettünk egymásnak, de nem mint fiú-lány, hanem mint ember-ember. Elég sokat beszélgettünk azután az este után, programokat szerveztünk, együtt iszogattunk és eljártunk bulizni. Örültem, hogy végre van egy jófej haverom, akivel jót tudok pörögni az éjszakában. Egyszer azonban minden megváltozott.

Épp a barátaimmal iszogattam egy péntek este, amikor a haverom rám írt, hogy unatkozik és hogy szívesen csatlakozna, ha van valami tervem. Pár órával később találkoztunk is a budapesti éjszakában. Ő, a haverja, a barátnőm és én beszélgettünk, de a barátom szemmel láthatóan jobban vágyott az én társaságomra, mint bárki máséra. Furcsán viselkedett, ölelgetett, megfogta a kezemet, és végül szép lassan elhagytuk a társaságunkat, és csak ketten maradtunk. Én már akkor sejtettem valamit, de még azért reménykedtem.

Fotó: stellashops.com

Oldalak

Lifestyle
Egy gimnazista úgy érezte, hogy volt egy idős férfi, aki mindenbe bele akart kötni. Később neki a súlyát is elkezdte erősen kritizálni.
Sztárok
Gáspár Győző már tudja jól, hogy mi lesz a titka annak, ha visszakerül a képernyőre. A végén persze még az is lehet, hogy igaza lesz.
Lifestyle
Igyekszünk tudatosan vásárolni, és sokan fordulnak már az olcsóbb, saját márkás termékek felé a szupermarketekben. Viszont tudod, hogy valójában mit teszel ilyenkor a kosaradba?