Így akarnak befűzni a férfiak!

Szerintem a szövés férfi munka. Csodálatosan tudnak egy-egy jól időzített mondattal, érintéssel, tettel beszőni egy nőt a lepedőik szálai közé.

Pultos: tilos vagy szabad?

Lopott érintések kiszolgálás közben, kitüntetett figyelem, flört a sörcsapok felett. És majdnem én is bedőltem egy ilyennek. Az egyik kedvenc szegedi borozómban fel akart szedni a csapos. Imponált, hogy a sok csaj közül velem flörtöl, csak ő szolgál ki, és hogy ha elmegy mögöttem, mindig észrevétlenül hozzám ér. Innentől kezdve még többször fordultam meg a kocsmában.

Kis idő elteltével a srác elkérte a telefonszámomat, viszont ahelyett, hogy felhívott volna, rám keresett Facebookon, és csak üzeneteket küldözgetett. Feldobta az ötletet, hogy mi lenne, ha egyik este elmennénk sétálni: meleg nyári éjszaka, Tisza-part, holdfény, stb. Mivel már kicsit megkopott a bizalmam az ilyen ígéretekben, visszakérdeztem, hogy melyik nap? Válasz: majd az egyik este. Ha te is kaptál már ilyen választ, akkor sajnos nincs sok esély arra, hogy az ígéret valósággá is válik. A pasik türelmetlenek, ha kell nekik valaki, akkor azt azonnal akarják, így nem azt mondják majd, hogy az egyik este, hanem hogy holnap, ma, most rögtön!

Egyik nap azonban úgy tűnt, hogy mégis betartja azt, amit ígért. Megkért, hogy menjek el hozzá. Aranyos volt, ahogy a buszmegállóban ülve várt rám, azonban kiderült, hogy nem romantikus séta a ma esti terv, hanem fent vannak nála a haverjai, iszogatnak, és kellett egy csaj a csupa fiúból álló társaságba. Időm nem volt elképedni, mire jött a második sokk. Leugrott a korlátról, megölelt, és megkérdezte, hogy lesz-e este szex. Kiröhögtem, és kerek perec kijelentettem, hogy nem. Kezeit a vállamra tette, a hátam mögé állt, megfogta a karom, majd kinyújtotta balra. „Látod, akkor ott tudsz felszállni a trolira, hogy hazamenj” – mondta, majd elkezdett nevetni, mintha valami poénosat mondott volna. Én nem nevettem.

Fotó: galleryhip.com

Oldalak

Egészség
Ha még mindig nem érted el a vágyott alakot a nyárra, akkor most mutatunk egy olyan élelmiszert, melynek hihetetlen előnyei vannak, ha minden egyes nap fogyasztasz belőle egy keveset, sőt mi több,...
Sztárok
Újabb botrányos helyzetbe csöppent a 66 esztendős színész. Baldwin nem bánt kesztyűs kézzel a zaklatójával.
Fashion&Beauty
Bejelentette első magyarországi üzletének nyitási időpontját a Primark. A nemzetközi divatáruház várva várt üzlete Budapesten, a város egyik legnagyobb bevásárlóközpontjában, az Arena Mallban kap...