A rosszfiú mindig vonzóbb

A rendes pasik körülötted soha sem értették, hogy miért vonzódsz jobban egy igazi fenegyerekhez, mint egy normális, rendes férfihoz, aki tiszteli a nőket? Úgy gondolják, hogy mazochista vagy, és szeretsz feleslegesen szenvedni? Megnyugodhatsz, tévednek!

Hát ezért vonzóbbak a rosszfiúk!

Miért is lehet vonzóbb egy problémás ember, mint az, akinek glória csillog a feje felett? A válasz egyszerű. A tökéletes pasinak nincs hova fejlődnie. Ő a kapcsolat elején is olyan lesz, mint a közepén és a legvégén. Statikus figura. Míg egy rosszfiú képes fejlődni mellettünk, jóvá válni. És mi sem bizonyítja jobban egy nőnek a férfi szerelmét, minthogy képes megjavulni csak azért, hogy boldoggá tehesse. Mert a jófiú segít, meghallgat, törődik, tisztel, s kedvesen megölel. A rosszfiú viszont érez, szenvedélyes, haragos, s tele van meglepetésekkel.

Ha egy filmnek anélkül tudnánk az egész történetét, hogy valaha is láttuk volna, mert a sztori a mi igényeinkhez igazodik teljes mértékben, milyen lenne a film? Unalmas, kiszámítható. Miért nézünk horrort vagy szomorú filmet? Általában se félni, se sírni nem szeretünk.

Már egy jó ideje vágytam rendes, normális kapcsolatra, egy olyan igazi jófiúra, akivel megszokott, biztonságos lehet az életem. Az orrom előtt volt, de én lepasszoltam az utolsó rosszfiú miatt, akit szerettem. Kell az a bizonyos plusz egy kapcsolatba, amit csak jósággal nem lehet elérni. A férfiak is úgy vannak vele, hogyha egy nőt simán megkaphatnak, az már nem is olyan érdekes. Ugyanez van velünk is: ha minden tökéletes, akkor az csak normálissá válik. Megszokottá.

Régebben csak messziről tetszettek a rosszfiúk, most azonban közelről is megtapasztalhattam, hogy milyen is lehet egy ilyen pasinak az élete részévé válni. Igazából nem tudtam, hogy hol siklott ki az élete, milyen hibákat követett el a múltjában, de nem is ez volt a lényeg. Buta módon úgy gondoltam, hogy mellettem majd megtalálja a békét, s kicsit megjavulhat, mert neki is erre van szüksége. Ellenkezőleg. Nekem volt erre szükségem. Akárhányszor mondta, hogy ő nem érdemli meg, hogy jó legyen, fittyet hánytam az aggodalmaira. Mindig csak azt mondta, hogy várjak májusig, mert akkor talán rendbe jön az élete, aminek később így én is a részese lehetek. Persze, hogy vártam rá. Hónapokig vártam a csodára, ami végül is bekövetkezett. Ennek a férfinak sikerült májusra rendbe hozni a dolgait. A gond csak az volt, hogy addigra már nem gondolta azt, hogy én is az élete részévé válhatok. Amikor egy rosszfiú a megjavulás mellett dönt, hátrahagy mindent és mindenkit az újrakezdés reményében. Ezért nem éri meg jó útra terelni őket.

Ezek után még mindig a rosszfiúk érdekelnek? Minden bizonnyal. Mert te is szereted az érzelmeket, és szeretsz kockáztatni. Szeretsz nevetni és sírni. Mert ha nem sírnál, nem tudnád, hogy milyen jó dolog mosolyogni. Ha szenvedélyes vagy, akkor érzed csak igazán, hogy élsz, szeretsz, s akkor tudsz úgy ölelni, mint még soha.

A tökéletes béke halottá tesz.

Fotó: comicvine.com

Oldalak

Lifestyle
Egyre több az internetes bűnöző, akik ugye nem csak az OTP Bank nevében telefonálgatnak. Most egy nyugdíjast túlságosan is könnyű volt behúzni a csőbe.
Lifestyle
Ha ezt az akadályt is sikerrel veszed, jogosan lehetsz majd büszke magadra!
Egészség
Több komoly betegség kialakulásához is vezethet a használt sütőolaj újrafelhasználása, legalábbis ez derült ki egy friss tanulmányból.