Így telnek a percek, ha várod az igazit! - A piros nadrágos fiú

A lány kicsinosította magát. Felöltözött, megfésülködött, sminkelt, majd leült az ágyára az órájával szemben. Még két egész órája volt, amíg a piros nadrágos fiú megérkezik.

Már csak egy óra és ötvenkilenc perc

Már csak egy óra és ötvenkilenc perc.

A piros nadrágos fiú izgatott volt. Ennek ellenére mégis elaludt. Amikor kinyitotta a szemeit, kiugrott az ágyból. Kiszaladt a fürdőszobába. Elaludta a haját. Ezért a csap alá dugta, s háromszor beletúrt. Fogat mosott. Felvette piros nadrágját, majd elindult. Út közben a lányra gondolt. Már tegnap elképzelte az egész napot, hogy mit fog csinálni. Reggel fel fog kelni időben, mert beállította az ébresztőjét. Majd megigazítja a haját, mert biztos volt benne, hogy el fogja aludni. A piros nadrágját veszi majd fel, mert tudta, hogy azt szereti a lány. Mindenféle sietség nélkül majd összeszedi magát, s elindul. Felszáll egy buszra, majd a metróra. Elmegy a nővéréhez, mert megígérte, hogy segít neki. És a piros nadrágos fiú mindig tartotta a szavát. Majd miután megtette, amit tennie kellett, még mindig marad ideje arra, hogy beugorjon egy pizzázóba, s ebédet vegyen. Tudta, hogy a lány mit szeret. A piros nadrágos fiú már előtte nap elképzelte, hogy megveszi a pizzát, s majd azzal megy a néha kabátot viselő lányhoz. Ettől a gondolattól mosolygott. Szerette volna meglepni a lányt.

Már csak egy óra.

A fiú azonban elaludt. Így késésben volt. A busz sem jött, amire fel akart pattanni, hogy metróra szálljon. A nővére is tovább tartotta fel, mint szerette volna. Idegesen dobolt az ujjaival. Van még fél órám gondolta magában. Talán kicsit kések. A pizza azért még belefér. Nem baj, ha kicsit kések.

Már csak fél óra.

A lány egyre izgatottabb volt.

Huszonkilenc perc.

Mosolygott és mocorgott az ágyán, nem bírt egy helyben ülni. Próbálta magát lefoglalni valamivel, de nem sikerült. Már rendbe rakta a konyhát, a fürdőszobát, kétszer is megfésülködött, háromszor ruhát váltott, de az idő csak nem telt gyorsabban. Bekapcsolta a TV-t.

Már csak tizenöt perc volt hátra.

A fiú örült, hogy segíthetett a testvérének. De ideges volt, mert tudta, hogy el fog késni. Gondolta, a pizza majd kárpótolja a lányt, így nem túl nagy baj, ha tesz egy kis kitérőt.

Fotó: theamazingpics.blogspot.com

Oldalak

Lifestyle
Te elgondolkoztál már azon, hogy mik azok a dolgok, amik mindig megtalálhatóak a hűtődben és a konyhádban? A hollywoodi filmekben általában mindig látunk sört a hűtőben, de az nincs a magyarok...
Sztárok
Kevesen tudják, de bizony Jennifer Lawrence-nek két bátyja is van, akik gyakran megtréfálták gyerekkorában, ám ennek ellenére mindig is szoros kapcsolatuk volt a testvéreknek, és ez így van a mai...
Fashion&Beauty
A hiperpigmentáció olyan állapot, amely során a bőrön sötét foltok jelennek meg, melyek az egyenetlen melanin eloszlás miatt alakulnak ki. A jó hír viszont, hogy felveheted a küzdelmet a nemkívánatos...