Fashion&Beauty

Zsólyomi Norbert: "Nagyon nagy a fotósok közötti irigység"

A Szívvel és nem recepttel vlog legújabb vendége Zsólyomi Norbert, az egyik legtehetségesebb magyar divatfotós, aki mesélt arról hogyan indult a karrierje, mik a tapasztalatai, és még a külföldi modellekről is elárult néhány részletet.

Nagy Noémi - divattervező, a Prieston márka alapítója

Nagy Noémi vagyok, a Prieston márka alapítója és tervezője. Sosem állt tőlem távol a pimaszság és a nyílt beszéd, pontosan ezért rég vágytam már egy olyan videósorozatra, amiben közérdekű témák, híres emberek, őszinte válaszok és előre meg nem írt beszélgetések szerepelnek. A „Szívvel és nem recepttel” nem egy szimpla gasztronómiai, divat vagy kibeszélő műsor, ez minden, ami én vagyok, és amit képviselni szeretnék a mai világban!

Zsólyomi Norberttel beszélgettem

A sorozat negyedik vendége Zsólyomi Norbert divatfotós, aki mesélt arról hány évesen kerültek be először a fotói a magazinokba, a tanulmányairól és arról is, hogyan indult az ő karrierje, ami eleinte nem volt egyszerű. Azt is elmesélte, milyenek voltak az első munkái, miket fotózott illetve milyen magazinoknak dolgozozz először. Beszélt a kezdőkről és a szakmai problémákról, sőt még abba is beavatott minket, miben különböznek a magyar és külföldi modellek. Nézd végig a videót, és ismer meg Őt jobban!

A Szívvel és nem recepttel vlog legújabb vendége Bódis Boglárka tervezőnő, aki mesélt a szakma nehézségeiről és arról is, hogyan csöppent bele a ruhatervezés világába.

Leadfotó: Nagy Noémi

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Azért valószínűleg nem ez fogja visszatenni Lindsay Lohant a térképre, viszont a frissen felkerült filmek nem igazán tudtak labdába rúgni mellette.
Lifestyle
A TikTokon ezerféle elképesztően zseniálisa takarítási trükkel találkozhatunk, érdemes viszont olykor közelebbről is megvizsgálni, vajon valóban hatékonyak-e ezek a módszerek.
Sztárok
A mindennapok során rengetegen igyekeznek elrejteni ősz hajszálaikat, Salma Hayek pedig egy igencsak meglepő ötlettel állt elő a probléma gyors megoldására.