Fashion&Beauty

Lola: "Nagyon sokat bántottak a külsőmmel"

A Szívvel és nem recepttel vlog legújabb vendége a gyönyörű magyar énekesnő volt, aki többek között stílusáról, illetve a hazai tervezőkhöz fűződő tapasztalatairól is beszélt.

Nagy Noémi - divattervező, a Prieston márka alapítója

Nagy Noémi vagyok, a Prieston márka alapítója és tervezője. Sosem állt tőlem távol a pimaszság és a nyílt beszéd, pontosan ezért rég vágytam már egy olyan videósorozatra, amiben közérdekű témák, híres emberek, őszinte válaszok és előre meg nem írt beszélgetések szerepelnek. A „Szívvel és nem recepttel” nem egy szimpla gasztronómiai, divat vagy kibeszélő műsor, ez minden, ami én vagyok, és amit képviselni szeretnék a mai világban!

Lolával beszélgettem

A sorozat második vendége Korsós Judit, azaz Lola, aki stílusa és a divathoz való viszonyulása mellett arról is beszél, hogy sztárként milyen tapasztalatai voltak az évek során a hazai, valamint külföldi tervezőkkel. A gyönyörű énekesnő őszintén beszámol a problémákról, melyekkel a szakmának köszönhetően szembesülnie kellett, de azt se rejti véka alá, hogy korábban őt is sokat bántották külseje miatt. Karrierje nagyon fiatalon indult, ma pedig már egy nagyszerű példaképe a Z generációnak, és a csípős megjegyzéseket is megtanulta kezelni. Ismerd meg őt közelebbről!

A Szívvel és nem recepttel vlog első vendége a népszerű magyar divattervező volt, aki elárulta, nem olyan felhőtlen a szakma, mint amilyennek látszik.

Leadfotó: Nagy Noémi

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Lifestyle
A Bakban feltörhet egy rég elfojtott érzés és durván felkavarja. Napi horoszkóp!
Sztárok
Bár a sztárok között gyakorta szövődnek elszakíthatatlannak tűnő köteléket, sajnos a hírességek barátságai is megszakadhatnak olykor akár a hírnévnek, a rivalizálásnak, vagy éppen személyes problémák...