Fashion&Beauty

Lakatos Sándor: "Én a természetesség híve vagyok"

A Szívvel és nem recepttel vlog legújabb vendége Lakatos Sándor, az egyik legtehetségesebb magyar divattervező. A tervező mesélt arról, mikor és hogyan indult a karrierje, mit vesz figyelembe a modellek kiválasztásánál, illetve kiken szereti bemutatni a ruháit. Sőt, még azt is elárulta, milyen hazai és külföldi hírességeket öltöztetett már fel.

Nagy Noémi - divattervező, a Prieston márka alapítója

Nagy Noémi vagyok, a Prieston márka alapítója és tervezője. Sosem állt tőlem távol a pimaszság és a nyílt beszéd, pontosan ezért rég vágytam már egy olyan videósorozatra, amiben közérdekű témák, híres emberek, őszinte válaszok és előre meg nem írt beszélgetések szerepelnek. A „Szívvel és nem recepttel” nem egy szimpla gasztronómiai, divat vagy kibeszélő műsor, ez minden, ami én vagyok, és amit képviselni szeretnék a mai világban!

Lakatos Sándorral beszélgettem

A sorozat ötödik vendége Lakatos Sándor divattervező, akinek első kollekciója 2008-ban indult. Sándor egyébként már gyerekkora óta folyamatosan jelen van a szakmában, mivel a családja is a hasonló területen tevékenykedik, szüleinek varrodája van. Arról is beszélt, milyen férfiakra adja szívesen a ruháit, egy fotózásnál mi alapján válogatja ki a modelleket. Nem titkolja, hogy a természetesség híve, és karakteres, érdekes személyiségekkel dolgozik szívesen. Lakatos Sándor már számos hazai hírességet öltöztetett, de külföldiek közül is akadnak jópáran, akik viselik a ruháit. Nézd végig a videót, és ismer meg Őt jobban!

A Szívvel és nem recepttel vlog legújabb vendége Zsólyomi Norbert, az egyik legtehetségesebb magyar divatfotós, aki mesélt arról hogyan indult a karrierje, mik a tapasztalatai, és még a külföldi modellekről is elárult néhány részletet.

Leadfotó: Nagy Noémi

Oldalak

Fashion&Beauty
Home&Design
Nincs ki gondozza szeretett növényeidet mialatt te elutazol? Akkor olvass tovább, tippjeinkkel kedvenc zöldjeid sem sínylik meg a távollétedet.
Sztárok
György hercegnek számos regulának kell megfelelnie, melyek között van olyan, ami azt szabályozza, milyen ruhák alkothatják a gardróbját.
Fashion&Beauty
Tavasszal mindannyian szeretünk olyan ruhadarabokba bújni, melyek stílusosak, de mégis képesek meleget nyújtani a változékony időjárás ellen. Ilyen alapdarabok a kardigánok is, melyek kényelmesek és...