Fashion&Beauty

Haláli volt a Wellhello-ween hétvégi dupla koncertje

Két estén át koncertezett a Wellhello a budapesti Barba Negra Music Clubban a halloweeni hétvégén. Egy exkluzív videóval és fotósorozattal mutatom meg a fergeteges koncert hangulatát, illetve a kulisszák mögötti lázas készülődést.


Újból együtt dolgozhattam a Wellhello csapatával, akik ezúttal egy nagyon izgalmas kéréssel fordultak hozzám. Az egész koncert hangulatát megadta az időpont, hiszen a halloweeni időszakra esett a dupla koncert, így elengedhetetlen volt, hogy mi is valami zombis őrülettel készüljünk. A színpad díszletét Kocsis Eszter álmodta meg, amit arany fényben csillogó töklámpások és pókhálók díszítettek mindenhol.

Fotók: Temesi Ádám, Barba Negra Music Club, Schreiter Lilla

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Bejelentette első magyarországi üzletének nyitási időpontját a Primark. A nemzetközi divatáruház várva várt üzlete Budapesten, a város egyik legnagyobb bevásárlóközpontjában, az Arena Mallban kap...
Sztárok
Krisztusi korba lépett hazánk egyik leghíresebb koncertzenekara, akiket a Budapest Park nyitó sajtótájékoztatóján kérdeztünk az évek óta töretlen népszerűségük titkáról és közelgő terveikről.
Lifestyle
Van egy három összetevős házi csodaszer, amely segítségével örökre búcsút inthetsz a konyhádban ólálkodó muslicáktól és legyektől.