Fashion&Beauty

Boldog születésnapot Wellhello!

Most hétvégén Budapesten megint teltházas koncertet adott a Wellhello. Ami ez alkalommal különleges volt, hiszen a formáció most ünnepelte az 1 éves születésnapját! A koncertről és a készülődésről olvashattok és láthattok izgalmas képkockákat a következő cikkemben.

A koncert szombatra esett és szerencsére aznapra nagyon jó időt ígértek és ez be is jött, ezért a fiukat nem akartam nagyon rétegesen beöltöztetni. A választásunk most a fekete-fehér színkombinációra esett, így mindenki ezekben a színekben pompáztak. A zenészekre az eddigi fekete ing helyett fehéret adtam, arany nyakkendővel és fekete nadrággal. A 2 frontemberre, Fluorra és Diazra pedig fehér nadrág és fekete ing kombinácót választottunk. A ruhákat most is a Saxoo Londonnak köszönhetjük, így lettek igazán elegánsak és elnökiek. Tominak a tökéletes sapka kiválasztása is nagyon fontos mozzanata volt a koncertet megelőző ruhapróbának. Nagy volt a választási lehetőség, hiszen a BP Shop ellátta a legújabb kollekció különleges darabjaival.

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
A hiperpigmentáció olyan állapot, amely során a bőrön sötét foltok jelennek meg, melyek az egyenetlen melanin eloszlás miatt alakulnak ki. A jó hír viszont, hogy felveheted a küzdelmet a nemkívánatos...
Fashion&Beauty
A tavasz elég kiszámíthatatlan évszak és ilyenkor igazi kihívást jelent sikkesen, de mégis praktikusan öltözködni.
Lifestyle