Fashion&Beauty

Szépségápolási termékekkel bővült a H&M kínálata

Már biztosan ti is találkoztatok a H&M legújabb szépségápolási termékeivel, hiszen több mint 700 vadonatúj termékkel bővült a márka kínálata. A kívül-belül megújult dekorkozmetikumok és kozmetikai eszközök már augusztus 24-étől kaphatóak a kiválasztott üzletekben, valamint online.

Már sminkcuccok is vannak a H&M üzleteiben

A H&M újabb termékpalettával bővül: női-, férfi-, gyermekruházati, valamint kiegészítő részlege mellett egy több mint 700 vadonatúj termékből álló kozmetikai részleggel is bővült, felváltva a márka eddigi szépségápolási termékeit. Az új kozmetikai részlegen minden megvan, amire egy nőnek a sminkeléshez szüksége van: az alapozóktól kezdve, a púdereken és pirosítókon át, egészen a legkülönfélébb rúzsokig, szemfestékekig és körömlakkokig, valamint a kozmetikai eszközökig minden megtalálható a több mint 700 termék között, amelyek szezonálisan új, limitált kiadású színkollekciókkal egészülnek ki.

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Éveken át várták magyarok milliói, hogy mikor jön már az új rész a Csillagkapuból O'Neillal, Samantha Carterrel, Teal’c-el és Daniel Jacksonnal. A 2007-ben véget ért sorozat óta drasztikusan...
Sztárok
Az egész 80-as éveket meghatározta a mára ikonikussá vált Flashdance. Töretlen sikerén nincs is mit csodálkozni, de azon már igen, hogy Jennifer Beals közel a hatvanhoz még mindig úgy fest, mint egy...
Home&Design
Ha figyelemmel kíséred az aktuális trendeket, valószínűleg hallottál már a hableányos színek, minták népszerűségéről, amely ezúttal már a lakásdekorálás elemei közé is beférkőzte magát.