Fashion&Beauty

Stílusos otthoni kiegészítők az F&F Home legújabb kollekciójából

A napokban a csodálatos F&F showroomba voltunk hivatalosak, ahol bemutatták az F&F Home őszi-téli lakáskiegészítő kollekcióját. Az őszi hangulattól a karácsonyi dekorig, mindennel találkozhattunk.

Az F&F Home 2015/16-os őszi/téli kollekciójában különböző trendeket vonultatott fel. A kedvencem a Párizsi varázs fantázianévre hallgató csodás, romantikus hangulatú tárgyakból álló minikollekció. Visszafogott fehér és halvány szürke színekből áll, amit a kevés fémes csillogás tesz egyedivé. A klasszikus mintákat és formákat újragondolták és így hoztak létre egy könnyed és modern stílusvilágot. A lágyan eső anyagoknak a szolid virágminták adnak plusz nőies hatást. A hagyományos hullámos étkészletet pedig a kecses, organikus minták teszik még izgalmasabbá.

Ha valaki szereti az őszt, az őszi avar színeit, akkor ezt a trendet imádni fogja. Tele van róka és bagoly mintával, valamit okkersárga, narancs, lila és a zöld színei váltakoznak és keverednek egymással. Az Őszi erdő kollekciót az erdő meleg és otthonosságot sugarzó színei, játékos és vidám mintái ihlették. A kockás és csíkos anyagok egy erdőszéli házikó hangultatát idézik, míg a kollekció egyik kulcsdarabja, a cilinderes, monoklis rókapárna derűt és modernséget visz az otthonodba. A vidám díszpárnák és a puha takarók pedig segítenek ellazulni a hűvösebb estéken.

Fotó: Holecz Endre, Schreiter Lilla

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Balogh Levente arról is lerántotta a leplet, milyen autók állnak nála otthon a garázsban. Nem szereti látványosan szórni a pénzt, ráadásul a lányai sem akarnak visszaélni hírnevével.
Sztárok
A Szex és New York sorozat sokunk nagy kedvence, ha viszont meghallod Sarah Jessica Parker döbbenetes elmélet, teljesen más szemmel nézed majd ezentúl az epizódokat.
Lifestyle
Ha régi házat veszel, amit szeretnél felújítani, akkor olykor számíthatsz néhány meglepetésre. A pár persze már azon gondolkozik, hogy mit kezdjenek vele.