Fashion&Beauty

Emlékszem Sopronban... - Ilyen egy fesztivál a stylist szemével

VOLT egy fesztivál idén is, ami sajnos tegnap véget ért, de nagyon izgalmas és tartalmas volt, erről láthattok tőlem egy kis bejegyzést sok-sok képpel.

Sopronban jártam és a VOLT Fesztiválon töltöttem több estét is, amit nagyon köszönök a Femcafe.hu csapatának. Izgalmasan kezdődött, hiszen csütörtökön este mentem le vonattal, egyenesen a fesztiválra. A sok cuccomat beadtam az értékmegőrzőbe és belevetettem magam a sűrűjébe.

Divatilag is izgalmas volt ez a fesztivál körút, hiszen láttam, hogy a fiúk és lányok betartják a fesztiváldivatot. A kalap és virágkoszorú kötelező elem, crop toppok és rojtok is szintén elengedhetetlen kellékek. A rövid farmersortokkal már vigyázni kell, mert sajnos divat ide vagy oda, itt már a saját határainkat is figyelni kell! Ezért a jó méretet és a megfelelő hossz kiválasztását ajánlom mindenkinek, különben kilóg és kilátszik az is, amit nem biztos, hogy szeretnénk.

Kiegészítők terén a virágok, rojtok és csillámos, fémes hatású tetoválások is hódítottak. Utóbbinak én is behódoltam és feltettem párat a Tchibo kollekciójából. Praktikus hiszen ékszer helyett is jól mutat és még tartós is.

Fotók: Schreiter Lilla, Tokaji Balázs

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Visszafogott, elegáns, mégis sikkes és nagyon csinos – talán ezekkel a szavakkal lehetne a leginkább jellemezni Ránija királyné meseszép kék ruháját, ami természetesen remekül állt a jordán király...
Fashion&Beauty
Elsőre úgy tűnhet, hogy Katalin hercegné kedvenc frizuráját bonyolult elkészíteni, azonban egy meglepően egyszerű praktikának köszönhetően pillanatok alatt megvalósíthatod te is – ráadásul nem is...
Lifestyle
Ha felismered az elrejtett állatot ebben az új optikai illúzióban, az azt jelenti, hogy egy született vezető vagy, különösen a munka terén.