Fashion&Beauty

Új ékszerek a piacon - Különleges kollekcióval rukkolt elő a qudo

Luxuskörülmények között mutatták be nekünk a qudo collection legújabb, 2015-16-os őszi-téli kollekcióját. Az exkluzív eseménynek a főváros szívében található ötcsillagos Sofitel Budapest Chain Bridge Hotel adott otthont, ahol a márka prémium minőségű ékszereit varázslatos új színösszeállításokban csodálhattuk meg, izgalmas ételkülönlegességek mellett!

Itt az ősz az ékszertrendek terén is

Elegáns őszi árnyalatok színesítik a qudo kollekció legújabb bőrrel kombinált ékszereit. A bemutatott színkombinációk között kiemelt szerepet kaptak a földszínek. Megjelentek az őszi avarra emlékeztető piros, burgundi, bézs, okker és barna, mely meleg tónusok kiegészülnek a természetet idéző zölddel, s egy extravagáns, terepmintájú bőrújdonsággal is. De a pasztelles árnyalatok és a metálos ragyogás is fontos szerepet kap.

Ha ez még mindig nem lett volna eléggé lenyűgöző, akkor folytatom tovább. Hiszen a varázslatosan összecsengő qudo színkombinációkat a Sofitel Budapest chefje, Deff Haupt által megálmodott, az egyes ékszerkollekciókkal tökéletes összhangban lévő egyedi ételkülönlegességei tettek még ellenállhatatlanabbá. Az ékszerek mellett vitrinben ki voltak állítva az ékszerek csokiból készült párja, valamit az elfogyasztható ételek díszítéseként is megjelentek a fémes anyagok, így például megkóstolhattuk az aranyozott epret és az ezüstös makaront is.

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Az 59 éves színésznőt nemcsak a nagysikerű szuperhősfilmben (és folytatásaiban) láthattuk: játszott az Aranyszem című James Bond-filmben, sőt az Elrabolva-sorozatban is ő formálta meg Liam Neeson (ex...
Lifestyle
Ha eddig úgy gondoltad, hogy csak a "későn érek haza, dolgozom", vagy épp a "barátokkal leszek egész este" duma a leggyakoribb azoknál, akik megcsalják párjukat, házastársukat, akkor tévedtél.