Fashion&Beauty

Új ékszerek a piacon - Különleges kollekcióval rukkolt elő a qudo

Luxuskörülmények között mutatták be nekünk a qudo collection legújabb, 2015-16-os őszi-téli kollekcióját. Az exkluzív eseménynek a főváros szívében található ötcsillagos Sofitel Budapest Chain Bridge Hotel adott otthont, ahol a márka prémium minőségű ékszereit varázslatos új színösszeállításokban csodálhattuk meg, izgalmas ételkülönlegességek mellett!

Itt az ősz az ékszertrendek terén is

Elegáns őszi árnyalatok színesítik a qudo kollekció legújabb bőrrel kombinált ékszereit. A bemutatott színkombinációk között kiemelt szerepet kaptak a földszínek. Megjelentek az őszi avarra emlékeztető piros, burgundi, bézs, okker és barna, mely meleg tónusok kiegészülnek a természetet idéző zölddel, s egy extravagáns, terepmintájú bőrújdonsággal is. De a pasztelles árnyalatok és a metálos ragyogás is fontos szerepet kap.

Ha ez még mindig nem lett volna eléggé lenyűgöző, akkor folytatom tovább. Hiszen a varázslatosan összecsengő qudo színkombinációkat a Sofitel Budapest chefje, Deff Haupt által megálmodott, az egyes ékszerkollekciókkal tökéletes összhangban lévő egyedi ételkülönlegességei tettek még ellenállhatatlanabbá. Az ékszerek mellett vitrinben ki voltak állítva az ékszerek csokiból készült párja, valamit az elfogyasztható ételek díszítéseként is megjelentek a fémes anyagok, így például megkóstolhattuk az aranyozott epret és az ezüstös makaront is.

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Hagyományosan a királyi családok tagjai az idő múlásával újabb és újabb rangokat kapnak, Sarolta esetében azonban lehet, hogy megszakad ez a tradíció.
Fashion&Beauty
Ha fontosnak tartod hajad ápolását, valószínűleg te is rengetegféle olajat kipróbáltál már. Nem mindegy viszont, hogy milyen olajokat is használsz tincseidre.
Lifestyle
Nem elég, hogy az orosz-ukrán háború miatt így is illékony és instabil lábakon áll a világ békéje, Észak-Korea időről időre borzolja a kedélyeket.