Fashion&Beauty

Fiúk, férfiak, barátok, apukák figyelem! - Így lehettek modellek

A Saxoo London versenyt hirdet férfiaknak eleganciáról, jó megjelenésről és hírnévről. A Face of Saxoo modellversenyen értékes nyereményekkel és izgalmas lehetőséggel lehetsz gazdagabb! Jelentkezz! Elődöntő 2015.09.18.

Stylist a zsűriben

Ha követitek a munkásságomat, akkor tudhatjátok, hogy sokat szoktam együtt dolgozni a Saxoo Londonnal, hiszen szinte mindig, amikor férfi ruhára van szükségem, akkor biztosan hozzájuk megyek, mert mindig találok az aktuális témához tökéletes darabot. Most nagy megtiszteltetés ért, mert a Face of Saxoo versenyre felkértek, mint zsűritag, többek között olyan nevek mellett, mint Schiffer Miklós stílustanácsadó, Bus István Playboy főszerkesztő, Tomán Szabina topmodell és Czanik Balázs aerobik oktató.

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Hogy mi minden lapulhat egy női táskában, arról órákon át lehetne anekdotázni, egy friss történet azonban minden korábbi képzeletet felülmúl.
Lifestyle
Hogy is van a mondás? Egy fecske nem csinál nyarat – de az első farsangi jelmezt kereső poszt képes lavinát elindítani az online szülői csoportokban. Például az egyik Wednesday-jelmezt kereső poszt...
Lifestyle
Majdnem megállt az 59 éves nő szíve, amikor a Facebook-on belefutott egy étterem reklámvideójába. A felvételen a kilenc éve elhunyt férje ült egy asztalnál.