Fashion&Beauty

Fiúk, férfiak, barátok, apukák figyelem! - Így lehettek modellek

A Saxoo London versenyt hirdet férfiaknak eleganciáról, jó megjelenésről és hírnévről. A Face of Saxoo modellversenyen értékes nyereményekkel és izgalmas lehetőséggel lehetsz gazdagabb! Jelentkezz! Elődöntő 2015.09.18.

Stylist a zsűriben

Ha követitek a munkásságomat, akkor tudhatjátok, hogy sokat szoktam együtt dolgozni a Saxoo Londonnal, hiszen szinte mindig, amikor férfi ruhára van szükségem, akkor biztosan hozzájuk megyek, mert mindig találok az aktuális témához tökéletes darabot. Most nagy megtiszteltetés ért, mert a Face of Saxoo versenyre felkértek, mint zsűritag, többek között olyan nevek mellett, mint Schiffer Miklós stílustanácsadó, Bus István Playboy főszerkesztő, Tomán Szabina topmodell és Czanik Balázs aerobik oktató.

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Ahogyan a legtöbb rajongó már tudja, Tóth Andival teljessé vált az X-Faktor mentori csapata. Ütős énekeseket sikerült összeszednie az RTL-nek.
Egészség
Továbbra is velünk marad az áprilisra jellemző kacifántos időjárás. Az orvosmeteorológiai olyan dolgokat jósol, ami erős fejfájást is okozhat szerdán.
Sztárok
Lezárult a szexuális zaklatással vádolt Kevin Spacey pere, de menet közben rettenetes titkokra derült fény, amik megmagyarázhatnak néhány dolgot a színész viselkedésével kapcsolatban.