Fashion&Beauty

Praktikus online shopping: Tchibo Stylist applikáció, velem!

Már lehet, hogy találkoztatok a Tchibo legújabb applikációjával? Ami nem más mint egy teszt, amit könnyedén kitöltve megtudhatod, hogy milyen testalkat vagy és az aktuális kollekcióból milyen ruhák illenek hozzád! Ennek az applikációnak én vagyok a stylistja!

A Tchibo, mint azt tudjuk a vicces reklámjukból, már jó ideje nem csak kávét árul, hanem háztartási és egyéb praktikus cikkek mellett ruhákat is, amiket ráadásul még online is meg lehet vásárolni. Ahhoz, hogy a vásárlási élmény és a döntés könnyebb legyen, egy olyan applikációval rukkolt elő, ahol a 4 fő testalkat típusra lebontja a mindig aktuális kollekció ruháit. Legyenek azok fehérneműk, fürdőruhák, vagy bármilyen sportos vagy elegáns darabok.

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Rájuk fokozottan igaz, hogy két dudás nem fér meg egy csárdában. Ettől még persze nem biztos, hogy elakadt a békülési folyamat Majka és Curtis között.
Sztárok
T. Danny, azaz Telegdy Dániel többszörösen bebizonyította, hogy nagy tehetséggel áldotta meg a sors: rapperként sikert sikerre halmoz, a Dancing with the Stars negyedik évadában pedig azt is...
Sztárok
Bradley Cooper ma már óriási hírnevet tudhat magáénak szerte a világon, de gondoltad volna, hogy karrierje kezdetén még hazugságokhoz is folyamodott, hogy megkaphasson egy szerepet? Méghozzá nem is...