Fashion&Beauty

Nagy Noéminél - Tavaszi-nyári trendek a Prieston showroomjából

Nagy Noéminél, azaz a Prieston showroomjában jártam, ahol megtekinthettem a 2015-ös tavaszi-nyári kollekcióját. Találkoztam habos-babos virágba borult anyagokkal, amiket szürke pamuttal kombináltak.

Nagyvárosi királylány

A showroom a VI. kerületi villanegyedben van egy csodálatos épületben, ahol a ruhák is természetesen csodálatosak. Nekem személyes kedvenceim közé tartoznak a díszes, királylányos darabok, amiket nagyon jól lehet kombinálni egyszerű cuccokkal és a hatás nagyon friss lesz és feltűnő. A Prieston új kollekciójában tobzódnak az ilyen ruhák, ahol a hétköznapi és a drámai darabokat párosítják össze. A habos szoknyák egyszerű pamutfelsőkkel, a különleges topok pedig hétköznapi nadrágokkal jelennek meg.

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A Halak belemegy egy titkos viszonyba. Hétvégi szerelmi horoszkóp!
Sztárok
Sokan nem tudják, de Eminemnek van egy gyönyörű lánya, akivel nagyon jó kapcsolatot ápol. A rapper készülhet is az esküvőre.
Sztárok
Bár a brit királyi család életét számos szigorú szabály és kötelezettség terheli, olykor azért mégis bepillantást nyerhetünk életük apró részleteibe, például, hogy mely fogásokat kedvelik a leginkább...