Fashion&Beauty

Munkám gyümölcsei az egész városban

Büszkén írom meg ezt a posztomat, hiszen most olyan munkáimról számolhatok be, amit nagyon sok ember nézhet meg nap mint nap országszerte szinte mindenhol. OTP Junior, OMV és Fütyülős plakátokkal vannak kiragasztgatva a hirdetőtáblák és a buszmegállok. Ezek fotózásainak részleteibe vezetlek be titeket.

Plakátok és ami mögöttük van..

Még év elején kértek fel a Fütyülős legújabb ízének kampányfotózására. Ahol Dukai Reginával és Horváth Boldival, a Kelemen Kabátban csapat egyik tagjával dolgozhattam együtt. A ruha instrukció extrem, egyedi és feltűnő volt. A fotózást egy ruhapróba előzött meg, ahova nagyon sok ruhát vittünk, különböző helyekről mindenféle stílusban. Végül Boldira egy Lakatos Sándor féle zakó került, sok sok kiegészítővel és egy feltűnő fűzöld Vagabond cipő. Reginára pedig az új íz, az Epres Rozé inspirálta színeket adtam. A fotózáson profi csapattal dolgozhattam együtt, hiszen a képeket Zsólyomi Norbert, a sminket Véger Fibi, a hajat pedig Herczeg Csaba Gepárd készítette.

Fotók: Schreiter Lilla Samsung S6-os készülék, Zsólyomi Norbert, Tulok András, Éder Krisztián, Temesi Ádám

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Persze mind tudjuk, hogy a kávé lendületet és energiát ad, na meg persze nagyon finom és sokunk számára elmaradhatatlan kiegészítője a reggeleknek, valójában viszont még ettől is sokkal több rejlik...
Home&Design
Nincs ki gondozza szeretett növényeidet mialatt te elutazol? Akkor olvass tovább, tippjeinkkel kedvenc zöldjeid sem sínylik meg a távollétedet.
Sztárok
György hercegnek számos regulának kell megfelelnie, melyek között van olyan, ami azt szabályozza, milyen ruhák alkothatják a gardróbját.