Fashion&Beauty

Munkám gyümölcsei az egész városban

Büszkén írom meg ezt a posztomat, hiszen most olyan munkáimról számolhatok be, amit nagyon sok ember nézhet meg nap mint nap országszerte szinte mindenhol. OTP Junior, OMV és Fütyülős plakátokkal vannak kiragasztgatva a hirdetőtáblák és a buszmegállok. Ezek fotózásainak részleteibe vezetlek be titeket.

Plakátok és ami mögöttük van..

Még év elején kértek fel a Fütyülős legújabb ízének kampányfotózására. Ahol Dukai Reginával és Horváth Boldival, a Kelemen Kabátban csapat egyik tagjával dolgozhattam együtt. A ruha instrukció extrem, egyedi és feltűnő volt. A fotózást egy ruhapróba előzött meg, ahova nagyon sok ruhát vittünk, különböző helyekről mindenféle stílusban. Végül Boldira egy Lakatos Sándor féle zakó került, sok sok kiegészítővel és egy feltűnő fűzöld Vagabond cipő. Reginára pedig az új íz, az Epres Rozé inspirálta színeket adtam. A fotózáson profi csapattal dolgozhattam együtt, hiszen a képeket Zsólyomi Norbert, a sminket Véger Fibi, a hajat pedig Herczeg Csaba Gepárd készítette.

Fotók: Schreiter Lilla Samsung S6-os készülék, Zsólyomi Norbert, Tulok András, Éder Krisztián, Temesi Ádám

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Hidratálni nem csak kánikula idején fontos. Egy gyors teszttel te is kiderítheted, hogy áll a szervezeted vízkészlete.
Fashion&Beauty
A Y2K divat, más néven a "Z generációs" divat az utóbbi években egyre népszerűbb lett.
Utazás
Közepes, 5,3-as erősségű földrengés volt kedden este Románia nyugati részén, a magyar határ melletti Arad megyében - közölte kedden este a román Országos Földtani Intézet (INFP).