Fashion&Beauty

Férfiak figyelem! - Ez lesz a nyári pasidivat

Egy újabb divatos eseményről számolok be nektek. A napokban nyitotta meg a hosszú évek óta működő, magyar, férfi divatcég, a Saxoo London vadonatúj showroomját, ahová olyan hírességeket hívott meg, mint a Wellhello, Hajas László, Till Attila, Pál Dénes vagy éppen Ákos.

Az esemény egy csodálatos meleg reggelen volt, ahol divatbemutatón keresztül mutatták be a meghívottaknak a legújabb kollekciót, melyben felvonultatták a tengerészes színekből álló darabokat; kék, fehér és piros színkombinációban. Például csíkos ingeket és galléros pólókat láthattunk chinonadrágokkal és sortokkal.

A fesztiválszezonra is gondoltak, hiszen élénk színek, vicces feliratok és feltűnő minták jellemzik a színes pólóválasztékot, amikhez a farmer különböző változatait kínálják.

Klasszikus öltönyöket is beszerezhetnek a férfiak a nyári szezonban. Fényes anyagok, különböző texturált ingek jellemzik az elegáns kollekciót.

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Az internetes bűnözők meg tudják lovagolni a különböző csaláshullámokat, hogy be tudjanak húzni a csőbe. Még egy OTP-s bankleállásnál is fokozottan oda kell figyelnünk.
Lifestyle
A Fővárosi Állat- és Növénykert április 19. és 21. között rendezi meg a Föld Fesztivált, amelyen látványetetésekkel, állatbemutatókkal, állattréningekkel és kézművesprogramokkal várják a látogatókat...
Utazás
Három autó, egy gyalogos: meg tudod határozni az áthaladás pontos sorrendjét?