Fashion&Beauty

Elkészült Bogi új videoklipje, a World of Violence

Dallos Bogi bejutott a legjobb 30 magyar közé az idei, 2015 Eurovíziós Dalfesztiválon, aminek magyarországi válogatása 2015 január 24-én kezdődik. A Dal című műsorban élőben is láthatjuk majd a World of Violence című legújabb számát, aminek klipforgatásába most bepillantást nyerhettek.

World of Violence a stylist szemével

Bogival már nyár óta dolgozunk együtt, különböző fellépésekre és eseményekre én öltöztetem, ezért a World of Violence videoklipjére is engem kért fel. Nagyon izgalmas feladat volt, hiszen a klip tele van változatos karakterekkel, emberi sorsokkal, mint például a biciklisfutár, 2 hajléktalan és más-más különböző szituációban lévő szereplők. A klipnek még az is az érdekessége, hogy le van lassítva az egész és ráadásul még fekete-fehér is. Amit figyelembe kellett vennem, amikor kiválogattam a ruhákat, hogy legyenek érdekes textúrák, különböző árnyalatok és minták.

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Tavasszal mindannyian szeretünk olyan ruhadarabokba bújni, melyek stílusosak, de mégis képesek meleget nyújtani a változékony időjárás ellen. Ilyen alapdarabok a kardigánok is, melyek kényelmesek és...
Sztárok
Mikes Anna és Krausz Gábor hamarosan visszatérnek Magyarországra az Ázsia expressz forgatásáról. Remélhetőleg csak pozitív élményekkel gazdagodtak odakint.
Sztárok
Rengeteg legendás csókjelenetnek lehettünk már tanúi a filmvásznon, de gondoltad volna, hogy akadnak köztük olyanok is, melyeket a színészek belülről teljesen másként éltek meg, mint azt...