Neked is eleged van mindenből? Ez lehet az oka!

Sokan tartják úgy, hogy egy panasz-társadalomban élünk. Meglátásom szerint ez azért, így ebben a formában nem teljesen igaz. Bár, meg kell hagyni jónéhány ember él ezzel a módszerrel, hogy így hívja fel magára a figyelmet. Természetesen nem minden panaszkodás figyelem rabló tevékenység. Jónéhány eset minősül segélykiáltásnak!

Elegem van

Az emberek jobbára szeretik az életet és azt merem állítani, hogy legtöbbünk még a vele járó kihívásokat is. Tudatosan, vagy mélyen tudattalanul tudjuk, hogy ezek által fejlődünk, jobb esetben bölcsülünk. Megértjük a helyzeteket és a minket körül vevő világ működését. Persze ez a racionális tudat. 

Tudjuk, hogy ez a jó válasz. Mégis amikor valami nehézség, vagy meg nem értett helyzet súlya húz a mélybe, gyakran szalad ki az ember száján a bűvős mondat: “Elegem van”.
Ha vetsz egy pillantást az életedre, hogy látod? Volt már, hogy  Te is hasonlóan éreztél? A legtöbben túljutunk ezen, vagy a megértésből fakadó feloldás által, vagy úgy, hogy egyszerűen a szőnyeg alá söpörjük a kérdést és átlépünk rajta. Ez is egy megoldás. Azonban, ha ezt a cikket olvasva, és kicsit vissza nézve az életedet, arra döbbensz rá, hogy meglehetős sürűséggel tér vissza a kétségbeesés érzése, akkor talán felmerül benned is a kérdés, “Ennek talán oka van?”.

Fotó: 500px.com

Oldalak

Lifestyle
Sokan kihagyják ezt a jelentéktelennek tűnő, ámde annál fontosabb lépést a sonkafőzés során. Vajon te is itt hibáztál eddig?
Sztárok
Ha ezt túl fogja élni Krausz Gábor és Mikes Anna szerelme, akkor valószínűleg mindent. A sztárpáros igyekezett megnyugtatni a rajongókat.
Sztárok
Gal Gadot nem sokat beszél a magánéletéről, így senkit sem lepett meg, mikor kiderült: nemrég a legnagyobb titokban hozta világra negyedik gyermekét. A DC sztárja most friss fotóval jelentkezett az...