Lifestyle

Tatár Csilla elárulta, melyik a kedvenc mesekönyve

A Lapozz a 99-re! podcast legfrissebb epizódjában Szabados Ági Szekeres Nikolettával, a Magyar Gyerekkönyv Fórum elnökével beszélget, majd Tatár Csilla árulja el, melyik az aktuális kedvenc olvasmánya.

Lapozz a 99-re!

Könyves podcast Szabados Ági műsorvezetésével. A műsorban hétről-hétre történeteket mesélünk írókról, olvasókról, könyvekből és könyvekről. Minden adásban egy híresség ajánlja élete könyvét és Ági is megosztja aktuális kedvencét. Elmondjuk mit olvass, mit ne olvass.

Ifjúsági könyvek - aká felnőtteknek is

A magyar ifjúsági regény az egyik legdinamikusabb fejlődő része a magyar könyvpiacnak. Nem volt ez mindig így, néhány éve itthon is elkezdődött egy nagyon jó irányú változás: egyre több olyan szerző van, aki képes megszólítani a gyerekkorból már kilépett, de a felnőttkort még messze maga előtt tudó korosztályt. A műsor első felében Szekeres Nikolettával, a Magyar Gyerekkönyv Fórum elnökével beszélgettünk az ifjúsági könyvekről, a hazai és külföldi tredekről és bemutatunk néhány regényt, amit érdemes elolvasni, akár felnőttként is.

Heti kedvencek

A műsor második vendége Tatár Csilla műsorvezető, aki aktuális kedvenc olvasmányát, Viola Stern Fischer: A ​Mengele-lány című könyvét ajánlja. Anyaként számos mesekönyvet is megismert, ezek közül szerinte Dániel András: Egy ​kupac kufli című könyvét szereti a legjobban. Ezen a héten Szabados Ági Zsiga Henrik, a Lapozz a 99-re! egy korábbi vendégének a könyvét ajánlja.

Az adást itt hallgathatod meg:

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A gyógyvizek összetevőinél gyakran említjük a ként, a jódot és a brómot is, azonban létezik egy ritkábban emlegetett, ám annál hatékonyabb összetevő, amely nagyon fontos szerepet játszik a szépségünk...
Lifestyle
A tini-romantika még mindig képes tarolni. Ismét megmutatjuk, hogy mely filmekre kaptak rá a nézők a magyarországi Netflixen!
Sztárok
Zac Efron, hírnevének megszerzése óta rengeteget utazik, mikor munkaügyben, mikor egyszerűen kikapcsolódás céljából. Ennek ellenére sok éven át megőrizte kaliforniai gyökereit, így mindenkit...