Medvehagymás túrókrémmel töltött koktélparadicsom: Egy mennyei fogás

Ha szerettek látványosan tálalni egészséges alapanyagokat, akkor ezt a töltött paradicsomos tulipánt mindenképp készítsétek el:

Marton Andrienn, a Konyhatündér háziasszonya

Blogomban megmutatom, hogyan lehet a gyerekek segítségével minőségi alapanyagokból, egyszerű és finom ételeket készíteni. Ötleteket adok, miképp őrizd meg családod vitalitását időtakarékosan és költséghatékonyan. A Konyhatündér című gasztroműsor 2. évada minden vasárnap délelőtt a TV2 és FEM3 csatornákon.

Medvehagymás túrókrémmel töltött koktélparadicsom

Hozzávalók:

  • 450 g túró
  • 1 kis pohár joghurt
  • 1 csokor medvehagyma
  • só, bors
  • 15 darab nagyobb koktélparadicsom

DÍSZÍTÉSNEK:

  • újhagyma (sötétzöld része) - szár

Elkészítés:

A túrót és a joghurtot késes aprítóba tesszük kevés sóval, majd krémszerű állagúra pürésítjük.

A medvehagymát apróra vágjuk, majd belekeverjük a túrós masszába. Még ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.

A paradicsomok tetejénél vágjunk egy keresztet és ott kiemeljük óvatosan a paradicsom belsejét.

Oda töltjük vissza a medvehagymás túrókrémet.

Tálaláskor úgy helyezzük el, hogy a paradicsom, az a "tulipán" virága, míg az újhagyma zöld része, az a virág "szára" legyen.

Fotók: Marton Adrienn

Még több recept Marton Adrienntől a következő oldalon!

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!