Lifestyle

Mary Poppinstól a Szépségig

Most még Magyarországon vagyok (kb. de. 10 óráig), de este már Münchenben vár rám a Szépség és a Szörnyeteg különleges világa. Itt van ugyanis a Die Schöne und das Biest turné következő állomása. Hazajöttem egy rövid időre, mert Mary Poppins olyan ajánlatot tett, aminek nem tudtam nemet mondani, de most visszautazom Németországba.

Indulni kell!

Nagyon jó volt itthon lenni, de sajnos most szólít egy másik kötelesség, mivel a német Szépség turné vár rám. Nehéz szívvel hagyom el az országot, hiszen közeledik a karácsony, és azt pont kinn töltöm Münchenben, távol a szüleimtől, a testvéremtől és az igaz szerelmemtől. Ezért aztán nem volt könnyű fölkelni, fogat mosni, öltözködni, mert végig az zakatolt a fejemben, hogy ilyenkor az ember a családjával szeretne lenni, de… ilyen ez a show business. :) Mész, ha menned kell. Persze most még könnyű, mert nincsenek gyerekeim, de ha lesznek… Hát… Majd meglátjuk. :)

Nagyon szeretem a Mary Poppinst játszani, mert bár nincs benne igazán nagy feladatom, “csak” Robertson Ay, vagyis egy lakáj vagyok ebben a színdarabban, mégis oda vagyok érte. A szerep mellett azért sok más jelenetben benne vagyok és próbálom erősíteni a tánckart. Vagy épp gyengítem? :) A lényeg, hogy ott mindig jó a hangulat, így arra gondoltam, egy pár képet készítek, és megmutatom nektek.

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Sokan kihagyják ezt a jelentéktelennek tűnő, ámde annál fontosabb lépést a sonkafőzés során. Vajon te is itt hibáztál eddig?
Sztárok
Ha ezt túl fogja élni Krausz Gábor és Mikes Anna szerelme, akkor valószínűleg mindent. A sztárpáros igyekezett megnyugtatni a rajongókat.
Sztárok
Gal Gadot nem sokat beszél a magánéletéről, így senkit sem lepett meg, mikor kiderült: nemrég a legnagyobb titokban hozta világra negyedik gyermekét. A DC sztárja most friss fotóval jelentkezett az...