Lifestyle

Gyermekülés - Blog

Sziasztok! Nagyon érdekes videóra bukkantam a napokban. Nekem ugyan még nincs gyermekem, de ha lesz, akkor ezt a dolgot biztosan alkalmazni fogom. A film azt feszegeti, hogy melyik a helyes, ha előre, vagy ha hátrafelé néz a gyermekünk ülése az autóban. 

Mi a fontos? 

Sokan talán felelőtlenül utaztatják gyermekeiket úgy, hogy nincsenek bekötve, nem ülnek az ülésen, hanem állnak a két szék között, hogy lássák az utat, vagy nem megfelelő méretű maga az ülés. Senkit nem szeretnék elítélni, de itt motoszkál egy kérdés a fejemben. Mi a fontos? Hogy a gyermekem lásson vagy, hogy egy esetleges baleset kapcsán épségben, karcolás nélkül kiszálljon az autóból?
Igen, még nincs gyermekem, de úgy érzem én leszek a felelős a gyermekem testi épségéért, legalábbis az autóban mindenképp.

Fotó: Femcafe/CET

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A Kos jegy szülötte végtelen energiával és erővel rendelkezik, ennek pedig az egyik forrása a táplálkozás. Azonban nem mindegy mit és mennyit visz be szervezetébe, hogy az megfelelően működjön.
Home&Design
Ahogy beköszönt a tavasz és közeledik a húsvét, sokan szeretnék otthonukat friss, vidám és ünnepi hangulatba öltöztetni. Ehhez adunk most kreatív, praktikus ötleteket!
Lifestyle
Rengetegféle hobbi közül választhatunk a mindennapok során, teljesen eltérő, hogy kinek mi válik be, mit élvez a legjobban. Létezik viszont egy hobbi, mely egyetlen forintba sem kerül, bármikor...