Van Japánban egy hely, ahol a kedvenc italodban fürödhetsz - Borban, teában és kávéban is lehet

Ebben a különleges luxusfürdőben megmártózhatsz többféle serkentő italban. Áztathatod magad vörösborban, zöld teában, amelyikben kedved tartja! Nézd meg a videót!

Tejben vajban fürösztenek

Ha tejben nem is, de zöld teában, kávéban, vörösborban mindenképpen. Hogy hol? Hát Japánban! A Business Insider videójából kiderül, hogy a japán Yunessun Spa And Resort-ban milyen különleges élményben lehet részünk. Rájöttek ugyanis, hogy ezekben az italokban olyan antioxidánsok vannak, amelyek nemcsak a belsőleg tesznek jót, hanem a bőrön keresztül is. Ráadásul csodaszép az enteriőr, így még érdekesebb élmény a teavízben való fürdés - hát még a kávéban! Persze, hogy kipróbálnám. :)

Te kipróbálnád? Oszd meg másokkal is, ha igen!
Nézd meg a tegnapi bejegyzést is!

Forrás: youtube.com; Leadfotó: amusingplanet.com

Oldalak

Sztárok
A francia színész idén novemberben tölti a 89-et, friss fotót pedig már rég láthattunk róla, most azonban lánya, Anouchka a minap reggelizés közben örökítette meg legendás édesapját, a felvételt...
Sztárok
Andy Vajna özvegye nagyon sokáig küzdött a legfőbb álmáért, de úgy néz ki mindennek vége. Egy orvos azonban bíztatja Palácsik-Ráthonyi Tímeát.
Lifestyle
Az internet már jó ideje velünk van, a magyar kormány azonban most megváltoztatna néhány dolgot. Meglátjuk, hogy véghez viszik-e!