Ezért van a nőknek beszédkényszere

Mi nők nem csak gazdagabb, "kimondásra váró szavakkal teli" szókészlettel rendelkezünk, de az agyunk is máshogy tárolja az infókat, mint a férfiaké. Inkább körforgalomról van szó, míg a pasiké parkolóhoz hasonlítható.

A nők agya körforgalom, a pasiké parkoló

Úgy képzeld el a férfiak elméjét, mint egy rendszerezőt, amely kategóriákra van osztva, majdnem úgy, mint egy parkoló. A nap végére szépen különválogatja az infókat, mindent a helyére tesz és pihenteti. No, de a nőé! :) Az más tészta, mert a miénk inkább egy nyüzsgő körforgalomhoz hasonlít, amelybe folyamatosan lépnek be és ki az információk. A nap végén a mi agyunk zsong, mert az infók egészen addig köröznek benne, amíg ki nem beszéljük magunkból. Sajnos a nők agyából a problémák nem képesek távozni, csak ha beszél róluk, ez által tudatosítja őket. 

Allan és Barbara Peace sikeres párkapcsolati szerzőpáros így fogalmaz: "A férfi szellemi kartotékrendszerekbe rendezi a problémáit és félreteszik őket. A nő kérődzik rajtuk."

Nos hölgyem, ha este a pasi már besokall a szövegedtől, ezzel máris leszerelheted:
​ "Oké, hogy Te már leparkoltad a magadét, de amíg én a forgalomban keringek és nem érek haza, addig ágyba sem bújhatunk egymással."
Még a hasonlat is az ő nyelvén van.

Ha tetszett a bejegyzés, nyomj egy LIKE-ot, vagy olvasd el az előző bejegyzést is! 

Fotó: huffingtonpost.com

Oldalak

Lifestyle
A gyógyvizek összetevőinél gyakran említjük a ként, a jódot és a brómot is, azonban létezik egy ritkábban emlegetett, ám annál hatékonyabb összetevő, amely nagyon fontos szerepet játszik a szépségünk...
Lifestyle
A tini-romantika még mindig képes tarolni. Ismét megmutatjuk, hogy mely filmekre kaptak rá a nézők a magyarországi Netflixen!
Sztárok
Zac Efron, hírnevének megszerzése óta rengeteget utazik, mikor munkaügyben, mikor egyszerűen kikapcsolódás céljából. Ennek ellenére sok éven át megőrizte kaliforniai gyökereit, így mindenkit...