Amikor a megérzésed figyelmeztet

Érdemes figyelni a megérzésekre még akkor is, ha kockázatosnak tűnnek, mert nem véletlenül súgunk magunknak valahonnan. Te hiszel a megérzésedben, figyelsz rájuk?

Minden egy megérzéssel kezdődik

Általában már egyből tudjuk egy adott dologról, hogy azzal kapcsolatban valójában mit gondolunk, vagy hogyan kellene cselekednünk. Ez akkor is igaz, ha nem veszünk róla tudomást és inkább a logikus érvekkel elnyomjuk az intuíciónkat. 
Tudod, hogy mi az az élethelyzet, ahol szinte mindenki figyeli a megérzéseit? A kreatív alkotásnál. Hiszen ez a folyamat egy jobb agyféltekés dolog, és ilyenkor szabadon áramolhat minden, ami a gondolatainkon át az érzéseinkből fakad.  
Te mikor hallgatsz a megérzéseidre?

Ha tetszett a bejegyzés, akkor nyomj egy LIKE-ot, vagy oszd meg mással is! A tegnapi gondolatébresztőt ide kattintva olvashatod el.

Fotó:shutterstock.com

Oldalak

Sztárok
A huszadik század egyik kiemelkedő, halála után is rendkívül népszerű magyar színésze volt Gózon Gyula, akinek szakmai sikerekben gazdag életét számos trauma árnyékolta be.
Sztárok
A Duna tudományos-ismeretterjesztő műsorában, a Deltában mostantól egy, a mesterséges intelligencia segítségével kreált műsorvezetőt láthatnak a nézők. Kudlik Júlia kemény bírálatot intézett Bíró...