Rád is hatott már így egy könyv?

A könyvek egy másik világba visznek, olyan világba, ahova éppen menni akarsz a jelenlegiből. Amikor le sem tudod tenni, sodornak az események, vagy inspirál a sztori, a tartalom. De nem csak a könyv hat rád, te is rá, hiszen Te kelted életre. 

Könyvspiráció

A könyvek képesek inspirálni, elgondolkodtatni, legyen szó bármilyen műről: egy romantikus regénytől kezdve a pornókönyvön át akár egy szakmailag érdekes irományig. A könyvek hatnak ránk, de ez kölcsönös, hiszen mi keltjük életre. A tartalom egészen addig csak betűhalmaz marad, amíg egy értő szem el nem olvassa és meg nem fejti, vagyis dekódolja a saját világa szerint. Amilyen ő maga, amilyen tapasztalatai vannak, ahogy felnőtt, amilyen hatások érték az életben. Így fejtük meg mindannyian a könyveket, ami attól lesz érték és élvezet, hogy Te azzá teszed. 

Rád melyik könyv hatott már így?

Fejezd ki egy LIKE-al, ha rád is hatott már valaha így könyv. Olvas el az előző bejegyzést is! 

Fotó: huffingtonpost.com

Oldalak

Sztárok
Úgy néz ki, hogy Demcsák Zsuzsa is eljutott arra a pontra, hogy nem szeretné kiteregetni a magánéletét, de azért néhány titkot mégis megtudtunk a szerelméről.
Lifestyle
Talán még a párunknak sem szoktuk elmesélni, ha általában valamilyen szexuális tartalmú álmunk van, pedig lehetnek rejtett jelentései. Most megmutatjuk, hogy mit jelenthet például, ha az előző...
Sztárok
A JAG-Becsületbeli ügyek az első számú katonai dráma volt a tévében, ami milliókat vonzott a képernyőket elé. Lassan 20 éve annak, hogy véget ért a sorozat és azóta elképesztően megváltoztak a...