Ezek a képek nem hazudnak - Valójában ilyen káosz a szülők élete

Mit szólnál, ha a nappalid falán nem a megszokott, beállított családi fotók virítanának, hanem a valóság? Ráadásul annak minden borfoltos, csokidarabos, káoszérzetű, fáradtságos, izzadságszagú velejárójával...mint ezeken a képeken.

"Szülőnek lenni kimerítő"

Vannak helyzetek, amiket nem érezhet át más, csak az, akinek már van gyermeke. Főleg, ha több is van. Nekem nincs, de számos ismerősöm sztorijából arra következtetek, hogy ezek a képek nem túlzások, hanem nagyon is valósághűek. Danielle Guenther családi fotós vágott bele ebbe az irónikus mókába, hogy kifigurázza a szülői lét számos aspektusát, és ne csak csilli-villi, beállított családi képeket készítsen az ügyfeleinek. Mert a valóság sokkal érdekesebb. És tudod, milyen nevet adott a képsorozatnak? "Parenting Is Exhausting", vagyis "Szülőnek lenni kimerítő". Te mit szólnál, ha egy ilyen portré virítana a faladon a szokásos képek mellett? :)

Ezek a fotók egy-egy család rájuk jellemző valós, megtörtént eseményeit mutatják be, persze elég ironikusan. 

Te magadra ismersz valamelyik helyzetben? Ha igen, nyomj egy LIKE-ot és jelezd a többi szülőnek!
Olvasd el az előző bejegyzést is!

Fotó; Leadfotó: upworthy.com
A cikkhez tartozó galéria: 

Oldalak

Sztárok
Rengeteg legendás csókjelenetnek lehettünk már tanúi a filmvásznon, de gondoltad volna, hogy akadnak köztük olyanok is, melyeket a színészek belülről teljesen másként éltek meg, mint azt...
Sztárok
A Buckingham-palota újra és újra azt kommunikálja, hogy Károly király jól van, kezelése pedig remekül halad, ugyanakkor mintha maga az uralkodó egyre inkább aggódna.
Fashion&Beauty
Rihanna ismét elképesztő külsővel jelent meg: a barbadosi énekesnő nemrég a Fenty és a Puma közös eseményén tette tiszteletét, ahol mindenki megcsodálhatta vadonatúj frizuráját.