Honnan jön az isteni szikra?

Néha elég csak egy gondolat, ami átlendít a holtpontokon és segít a megoldásban és ez az isteni sugallat akárhonnan érkezhet. Bárhonnan…

Mint a megfelelő kulcs a zárba

A gondolatszikra jöhet egy kollégától, aki mond egy olyan szót, ami betalál. Vagy a kocsiban utazva az egyik plakátot nézve ugrik be valami, esetleg egy napilapban, a metrón, egy elcsípett beszélgetésből, kisvideót nézve vagy egy előadáson, esetleg egy könyv soraitól világosodunk meg. Elég akár csak egy szó, egy mondat vagy egy kép, egy tárgy, egy hangulat, ami „felkapcsolja a villanyt” az agyban. 

Az inspirálódás minden helyzetben jól jön, és nem csak a magánéletben, hanem az üzleti életben is, ahol kihívást jelentő döntési szituációkba kerülünk nap, mint nap,számos megoldási útvonalakat kell bejárnunk, lehetőségeket kell felismernünk, és eredményt kell letennünk az asztalra.

Jól jön minden kis gondolatszikra és érkezzen bármilyen formában az inspiráció, a lényeg, hogy érkezzen és segítse a döntéseinket, céljainkat, életünket, legyen az munka, vagy magánélet. 
Ezek a kis napi szikrák bárhol felbukkanhatnak, vagy mi magunk tudatosan tehetünk róla, hogy felbukkanjanak. Akár itt a femcafe gondolat blogon. ;)

Nyomj egy lájkot, ha tetszett a mai bejegyzés vagy olvasd el az előzőt is! 

Fotó: shutterstock.com

Oldalak

Sztárok
A walesi hercegné március végén, a közösségi médiában jelentette be, hogy rákot diagnosztizáltak az orvosok. A legfrissebb fejlemények arra engednek következtetni, hogy súlyosbodott Katalin állapota.
Lifestyle
Egyetlen dologra érdemes fókuszálnod, amiből rögtön leszűrhető, ha a beszélgetőpartnered épp megpróbál átverni téged.