Ezeket a sokkoló képeket nem akarod látni - Így tesszük tönkre a világot

Ezek a hihetetlen fotók felkavarhatják az érzelmeket, szóval csak akkor lépj tovább, ha nem félsz szembesülni a világban zajló túlnépesedés és környezetszennyezés hatásaival.

Túlfejlődés, túlnépesedés

A Földünk szenved az ökológiai és szociális tragédiákról, és a jelenségeket megörökítő fotókból egy könyv is készült "Overdevelopment, Overpopulation, Overshoot" címmel. Ebben a könyvben a lenyűgözően megdöbbentő fotókhoz híres írók gondolatait társították. Ha érdekel a téma, vagy te is belelapoznál a könyvbe, ezen a weboldalon megteheted. Egyébként ezen az oldalon pörög (szó szerint) egy számláló, amely a népesség növekedését mutatja, mialatt te épp nézed. Pörög. Megdöbbentő.

A lenti fotón egy szörföst látsz, aki az Indonéziai Java szigetén, a világ egyik legnépesebb szigetén sportol a szeméttel szennyezett vízben.

Ha szerinted is megdöbbentőek a képek, egy LIKE-kal csatlakozz azokhoz, akiknek ugyanez a véleménye.
Olvasd el az előző bejegyzést is!

Fotók; Leadfotó: boredpanda.com
A cikkhez tartozó galéria: 

Oldalak

Sztárok
Majka felesége inkább Pápai Jocira adta le a szavazatát. Igazából a Belehalok már amúgy sem első YouTube-on.
Lifestyle
A lakó kertészkedni akartak a budapesti, XII. kerületi házánál, de hátborzongató dolog fogadta. A medencében két tetemet is talált.
Sztárok
Új lemezének fogadtatásáról, a női rapperlét mivoltáról és a siker hatásairól is kérdeztük Sisit, akivel a Budapest Park nyitó sajtótájékoztatóján beszélgetettünk.