Ezt viselték a nők az elmúlt 100 évben - Videó

Emlékeztek még erre a videós cikkre: "Melyik pasi volt a legmenőbb az elmúlt 100 évben?"? Íme, akkor a pasik után a női oldal is egy videóban, amelyből kiderül, hogyan alakult a közízlés a női divat terén.

Budoárszemle

Egyből azzal kezdeném, hogy örülök, hogy nem az 1910-es években vagyok a harmincas (vagyis khrmm, még pár napig a húszas) éveimben :). Ahogy elképzelem magam abban a minden testrészt totál eltakaró és az egyéniséget cseppet sem tükröző hacukában...hát nem is tudom elképzelni. Ha megnézed a videót, egyből érteni fogod miről beszélek. Ugyan ez igaz a 20-as évekre is...mi az a karon csüngő pénztárca?! Vagy az 50-es éveket idéző felvételeken a csaj kezében a viharlámpa?

Egyébként a napjainkban visszatérő 90-es éveket idéző divathullám sem igazán a szívügyem. Főleg azért, mert gyerekkoromban például utáltam a bakancsruhákat, a batikolt cuccokat, a hajráfot, a ronda kötött pulcsikat...mégis mindegyiket hordtam. Hm..lehet csak utólag nem szeretem? VISZONT! A 2015-ös csajszi dögös és vagány, szóval éppúgy, ahogy a pasiknál, a csajoknál is a mostani divat győzött nálam. Nálad?

Ui.: Na jó, azért a csüngő pénztárca mégis cuki. :)

Ha tetszett a videó, akkor nyomj egy LIKE-ot vagy oszd meg a bejegyzést másokkal is!
Olvasd el az előző bejegyzést is!

Forrás: youtube.com

Oldalak

Lifestyle
A Kos jegy szülötte végtelen energiával és erővel rendelkezik, ennek pedig az egyik forrása a táplálkozás. Azonban nem mindegy mit és mennyit visz be szervezetébe, hogy az megfelelően működjön.
Home&Design
Ahogy beköszönt a tavasz és közeledik a húsvét, sokan szeretnék otthonukat friss, vidám és ünnepi hangulatba öltöztetni. Ehhez adunk most kreatív, praktikus ötleteket!
Lifestyle
Rengetegféle hobbi közül választhatunk a mindennapok során, teljesen eltérő, hogy kinek mi válik be, mit élvez a legjobban. Létezik viszont egy hobbi, mely egyetlen forintba sem kerül, bármikor...