Ezen a 8 dolgon múlhat a sikered!

Tudod milyen gondolkodásmód szükséges ahhoz, hogy a legtöbbet tudd kihozni magadból? A Gap International 2014-es kutatásából csemegéztem neked a 8 legfontosabb dolgot. Ezek azok:

Sikerattitűdök

A sikeres emberek legfőképpen a tudatos gondolkodásmódjuktól, pozitív életszemléletüktől és a kapcsolathálójuk ápolásától váltak igazán sikeres emberekké, de fontos a tapasztalat, rátermettség, önérvényesítés, a lehetőségek kiaknázása és a fejlődési hajlandóság. 

Benned mely tulajdonságok tengnek túl és mely területen érdemes fejlődnöd?

Nézzük sorjában.

Tudatosság (26%)

Az egyik legfontosabb attitűd a tudatos életszemlélet, a céltudatosság. A spiritualitás és a hit képessége, és most se nem szektás, se nem vallási vonulatra gondolok, hanem a hit képességére, amikor hiszel valamiben, főként önmagadban, hogy képes vagy elérni dolgokat. 

Emberi kapcsolatok (23%)

Szintén iszonyúan fontos tulajdonság az emberi kapcsolatok ápolása. Ide tartozik a segítőszándék, együttműködés, önérvényesítő, de mások érdekeit is szem előtt tartó kommunikáció, a kapcsolatok ápolása.

Pozitív attitűd (10%)

Pozitív életszemlélet, szabadság, választás, lehetőségek feltérképezése, félig tele a pohár a félig üres helyett.

A további 5 tulajdonságot a következő oldalon olvashatod.

Oldalak

Sztárok
Az 59 éves színésznőt nemcsak a nagysikerű szuperhősfilmben (és folytatásaiban) láthattuk: játszott az Aranyszem című James Bond-filmben, sőt az Elrabolva-sorozatban is ő formálta meg Liam Neeson (ex...
Egészség
A kertedben hasznos gyógynövény lehet, a szántóföldeken viszont sok bosszúságot képes okozni.
Sztárok
Csütörtök délelőtt jelentették be, hogy az 55 esztendős ausztrál énekesnő is fellép majd az idei Sziget Fesztiválon.