Dohányzol? Akkor ez a fotó alaposan mellbevág majd!

Ha már letetted a cigarettát, könnyed és boldog szívvel nézegetsz leszoktató kisfilmeket, plakátokat, tudván, hogy Te már a másik oldalon vagy. Ha még dohányzol, a következő képet lehet, hogy a szívedre veszed majd.

Milyen egy kriptában szívni?

Egy rendkívül jópofa gerilla kampánnyal találkoztam: az ötletes, leszokásra buzdító megmozdulást az indiai Everest Brand Solutions ügynökség készítette komoly mondanivalóval és fanyar humorral. Mint a képen is láthatod, felmatricáztak egy dohányzóhelyiséget, és nem is akárhogyan! Azt a benyomást kelti a szoba, mintha éppen temetés közben a föld alól néznéd, ahogy adják fel rád az utolsó kenetet, és fentről az emberek szomorúan néznek le rád. És Te közben szívod a cigit.

Az üzenet egyértelmű: a dohányzás rákot okoz, és éppen ezért, ha tovább szívod, a vártnál hamarabb szemlélődhetsz az alsó perspektívából.

Ha szerinted is hatásos ez a reklám, akkor nyomj egy LIKE-ot!
Olvasd el az előző bejegyzést is!

Fotó: boredpanda.com; Leadfotó: pinterest.com

Oldalak

Sztárok
Ahogyan a legtöbb rajongó már tudja, Tóth Andival teljessé vált az X-Faktor mentori csapata. Ütős énekeseket sikerült összeszednie az RTL-nek.
Egészség
Továbbra is velünk marad az áprilisra jellemző kacifántos időjárás. Az orvosmeteorológiai olyan dolgokat jósol, ami erős fejfájást is okozhat szerdán.
Sztárok
Lezárult a szexuális zaklatással vádolt Kevin Spacey pere, de menet közben rettenetes titkokra derült fény, amik megmagyarázhatnak néhány dolgot a színész viselkedésével kapcsolatban.