Ilyen kúl vajtartót tuti nem láttál még!

Azt gondolnád, hogy egy olyan hétköznapi dologban, mint a vaj, nem lehet semmi különleges. Pedig dehogynem! Ha nem is a tartalom, de a csomagolás az, ami mindenképpen eléri, hogy levedd a polcról. Nézd meg ezt a vajat, nagyon dizájnos és a csomagolása sokkal praktikusabb, mint a társainak. 

A vaj az vaj!

Okés, persze, egyértelmű, viszont én rajongok a stílusos és kreatív csomagolásokért, szerintem ez az eladás egyik művészeti ága! :) Meg is mutatom, hogy hozzáértő kezek miként tudnak stílusosan felöltöztetni egy doboz vajat!

Igényes dekortárgy

Biztosan Te is szoktál úgy szendvicset készíteni, hogy kipakolod az egész doboz vajat egy tálcára. Vagy Te margarint használsz? Arra nincs mentség, bocs. :D No, de ha vaj, akkor tuti van egy klassz vagy kevésbé klassz vajtartód is, hiszen valljuk be a vajtartó sokkal sikkesebben mutat a hűtőben. A hűtőd is a lakásod része, nem? Miért ne ügyelnél a benne elhelyezett holmik dekor értékére is?

Úristen, ennyi duma a vajról! Neeem, a tartóról! :) Nézd meg ezt a dizájnos csomagolást, amit az egyik kedvenc oldalamról hoztam. Nemcsak jól néz ki, de egyből tartóként is funkcionál. Ráadásul a brand a manapság divatos hipster stílust idézi. :) Szerintem jól néz ki, tuti levenném a boltok polcáról. 

Ha Neked is tetszik és Te is kiszúrnád a hűtőpultban, akkor adj egy LIKE-ot neki és nézd meg a többi guszta képet is!
Olvasd el az előző bejegyzést is!

Fotó: packagingoftheworld.com
A cikkhez tartozó galéria: 

Oldalak

Lifestyle
Azért valószínűleg nem ez fogja visszatenni Lindsay Lohant a térképre, viszont a frissen felkerült filmek nem igazán tudtak labdába rúgni mellette.
Lifestyle
A TikTokon ezerféle elképesztően zseniálisa takarítási trükkel találkozhatunk, érdemes viszont olykor közelebbről is megvizsgálni, vajon valóban hatékonyak-e ezek a módszerek.
Sztárok
A mindennapok során rengetegen igyekeznek elrejteni ősz hajszálaikat, Salma Hayek pedig egy igencsak meglepő ötlettel állt elő a probléma gyors megoldására.