Sokkolóan cukormázas fotók arról, mit tesz a testünkkel a diabétesz

A túlzott cukorfogyasztás diabéteszhez vezethet, amelynek pedig szörnyű következményei vannak. Ezt tálalták cukormázzal bevonva, eléggé sokkolóan.

Cukorsokk

A Thaiföldi Diabétesz Szövetség meglepően sokkoló módon hívja fel a figyelmet a cukorbetegség és a túlzott cukorfogyasztás veszélyeire. Nattakong Jaengsem thaiföldi dizájner agyából pattant ki ez a cukormázasan tálalt horror, ami bemutatja, mi történhet, ha csökken a szervezet védekező és regenerálódási képessége cukorbetegség esetén. Ilyenkor a sebek, vágások nem gyógyulnak, ami akár amputációhoz is vezethet. Ezt a borzasztó tényt igyekeztek egyértelműen, mégis horrorcukormázasan tálalni.

Ha szerinted is fontos a cukorfogyasztás mérséklése, nyomj egy LIKE-ot! Nézd meg a galéirát is!

Olvasd el az előző bejegyzést is!

Fotók; Leadfotó: boredpanda.com
A cikkhez tartozó galéria: 

Oldalak

Lifestyle
Sokan kihagyják ezt a jelentéktelennek tűnő, ámde annál fontosabb lépést a sonkafőzés során. Vajon te is itt hibáztál eddig?
Sztárok
Ha ezt túl fogja élni Krausz Gábor és Mikes Anna szerelme, akkor valószínűleg mindent. A sztárpáros igyekezett megnyugtatni a rajongókat.
Sztárok
Gal Gadot nem sokat beszél a magánéletéről, így senkit sem lepett meg, mikor kiderült: nemrég a legnagyobb titokban hozta világra negyedik gyermekét. A DC sztárja most friss fotóval jelentkezett az...