Vigyázz! Ez a tartalom vészesen ragályos!

Tudtad, hogy még mindig nincs tudományos magyarázat az ásításra? Hihetetlen. Persze, van több féle teória (oxigénhiány, hűti az agyat stb.), de nincsen egy egységes magyarázat. Ráadásul iszonyúan ragadós. 100%, hogy már ásítottál is egyet. Én igen. :) Elég csak gondolni rá.

Az ásítás ragadós

Meglátod ezt a képett itt alul és már nyúlik is a szád, ugye? :) Akár videót nézel, amiben ásítanak, akár egy képet, akár csak olvasol róla, vagy rágondolsz, azonnal ááá-ra nyílik a szád. De képzeld, nem csak az emberekre van olyan hatással az ásítás, hogy egyből leutánozzák a másikat, ha ásít. Próbáld ki a kutyádon (ha van), hogy ráásítasz...nagyon valószínű, hogy ő is ugyanezt fogja tenni!

Talán az az oka, hogy ez egy olyan közösségi élmény, mint a mosoly, a nevetés, a sírás és a többi, szóval hasonló energiái vannak, így mindenkire ragad. Talán az eggyütérzés csináltatja velünk, nem tudom. Viszont most Te is kapsz egy adagot! :)

Amíg ezt a bejegyzést írtam, kb.10-szer ásítottam el magam. Veled mi a helyzet? "Emeld fel a kezed" egy LIKE-kal, ha Te is ásítottál.
Oszd meg a cikket, és ragaszd rá másra is! Vagy olvasd el az előző bejegyzést

Fotó: diana212m.blogspot.hu

Oldalak

Lifestyle
Sokan kihagyják ezt a jelentéktelennek tűnő, ámde annál fontosabb lépést a sonkafőzés során. Vajon te is itt hibáztál eddig?
Sztárok
Ha ezt túl fogja élni Krausz Gábor és Mikes Anna szerelme, akkor valószínűleg mindent. A sztárpáros igyekezett megnyugtatni a rajongókat.
Sztárok
Gal Gadot nem sokat beszél a magánéletéről, így senkit sem lepett meg, mikor kiderült: nemrég a legnagyobb titokban hozta világra negyedik gyermekét. A DC sztárja most friss fotóval jelentkezett az...