Egyszerűen varázslatos - Akkor kel életre az aszfaltrajz, amikor esik az eső

Mit szólnál egy varázslathoz? Például ahhoz, hogy amikor szomorúan és egykedvűen baktatsz munkába egy esős napon, egyszer csak egy csodálatos vízivilággá változna az utca? Tetszene, igaz? 

Vidámságot csempész a borús napokba

Az egész ötlet egy dél-koreai designer csapatnak jutott eszébe abból kiindulva, hogy feldobják a több hetes, esővel járó borongós monszun-időszakban az emberek depressziós hangulatát. A Pantone cég segítségével és sok-sok liternyi vízre reagáló festékkel telepingáltak jó pár szöuli utcát. Az alkotásokhoz vízzel kapcsolatos helyi motívumokat használtak fel, úgymint élet a vízben, halak, vízi növények, szivárvány stb. Az alkotások viszont csak akkor válnak láthatóvá, ha elkezd szakadni az eső. Az egész olyan, mint egy varázslat. Nézd meg a képeket!

Ha a te napodat is feldobná az esős őszi napokon egy ilyen alkotás, nyomj egy LIKE-ot!
Olvasd el az előző bejegyzést is!

Fotó; Leadfotó: boredpanda.com
A cikkhez tartozó galéria: 

Oldalak

Lifestyle
A tini-romantika még mindig képes tarolni. Ismét megmutatjuk, hogy mely filmekre kaptak rá a nézők a magyarországi Netflixen!
Sztárok
Zac Efron, hírnevének megszerzése óta rengeteget utazik, mikor munkaügyben, mikor egyszerűen kikapcsolódás céljából. Ennek ellenére sok éven át megőrizte kaliforniai gyökereit, így mindenkit...
Lifestyle
Persze mind tudjuk, hogy a kávé lendületet és energiát ad, na meg persze nagyon finom és sokunk számára elmaradhatatlan kiegészítője a reggeleknek, valójában viszont még ettől is sokkal több rejlik...