15 ötletes adventi naptár - Dobd fel ezekkel az otthonod!

Ha készítettél már valaha adventi naptárt, ami meg van töltve minden jóval, akkor tetszeni fognak ezek a képek. Ha nem, akkor pedig inspirállak kicsit; mutatok néhány olyan megoldást, amit lehet, hogy te is szívesen kipróbálnál!

Adventi kalendárium inspiráció

Minden évben elhatározom, hogy egyedi, dizájnos, überklassz adventi naptárat készítek. Idén is elhatároztam, de már el is raktároztam jövőre. Vagy majdra. Talán, majd ha lesz gyerekem. Egyszer. Mindenesetre olyan szépeket lehet látni a virágüzletekben, lakberendezési áruházakban, dekor boltokban és persze tömkelegével a neten, hogy rögtön kedvet kap az ember lánya egy kis dekoráláshoz. Én is válogattam nektek, hátha ti hamarabb elkészítitek. Szóval, íme egy kis adventi inspiráció. Tőlem, Nektek. :)

Ha tetszettek, nyomj egy LIKE-ot!
Olvasd el az előző bejegyzést is!

Fotó; Leadfotó: pinterest.com
A cikkhez tartozó galéria: 

Oldalak

Sztárok
Emma Ferrer az idő múlásával egyre inkább hasonlít világhírű nagymamájára, szépség tekintetében pedig már most utolérte őt.
Sztárok
A Neveletlen hercegnő-filmek Clarisse Renaldi királynője a mai napon ünnepli 88. születésnapját, nemrégiben pedig friss fotók is készültek a rég nem látott, legendás filmcsillagról.
Home&Design
Az új, szezonális lakberendezési trendek közül a szőnyegen szőnyeg stílus lesz az egyik legnépszerűbb. Mutatjuk, hogyan alkalmazhatod, hogy a lehető legmutatósabb legyen.