15 ötletes adventi naptár - Dobd fel ezekkel az otthonod!

Ha készítettél már valaha adventi naptárt, ami meg van töltve minden jóval, akkor tetszeni fognak ezek a képek. Ha nem, akkor pedig inspirállak kicsit; mutatok néhány olyan megoldást, amit lehet, hogy te is szívesen kipróbálnál!

Adventi kalendárium inspiráció

Minden évben elhatározom, hogy egyedi, dizájnos, überklassz adventi naptárat készítek. Idén is elhatároztam, de már el is raktároztam jövőre. Vagy majdra. Talán, majd ha lesz gyerekem. Egyszer. Mindenesetre olyan szépeket lehet látni a virágüzletekben, lakberendezési áruházakban, dekor boltokban és persze tömkelegével a neten, hogy rögtön kedvet kap az ember lánya egy kis dekoráláshoz. Én is válogattam nektek, hátha ti hamarabb elkészítitek. Szóval, íme egy kis adventi inspiráció. Tőlem, Nektek. :)

Ha tetszettek, nyomj egy LIKE-ot!
Olvasd el az előző bejegyzést is!

Fotó; Leadfotó: pinterest.com
A cikkhez tartozó galéria: 

Oldalak

Sztárok
Az 59 éves színésznőt nemcsak a nagysikerű szuperhősfilmben (és folytatásaiban) láthattuk: játszott az Aranyszem című James Bond-filmben, sőt az Elrabolva-sorozatban is ő formálta meg Liam Neeson (ex...
Lifestyle
Ha eddig úgy gondoltad, hogy csak a "későn érek haza, dolgozom", vagy épp a "barátokkal leszek egész este" duma a leggyakoribb azoknál, akik megcsalják párjukat, házastársukat, akkor tévedtél.