10 különleges DIY karácsonyfa - Ha idén valami másra vágynál

Nem mindenki szereti a hagyományos karácsonyfákat. Ha te is közéjük tartozol, akkor nézd meg ezt a kreatív összeállítást, hátha kedvet kapsz valamelyikhez!

A karácsonyfa, az karácsonyfa, vagy mégsem?

Vannak olyanok, akik megunták a tipikus karácsonyfa díszítését és alternatív vagy újszerű, netán mókás módját választották ennek a hagyománynak. A képek közül szerintem extradögös a karácsonyfa-ruha vagy a létrás fa, de a festményes megoldás is remek, ám a kedvencem a polcon lévő tárgyakból alkotott megoldás. Olyan egyszerű és stílusos! Én egyébként grincsfát szeretnék a tipikus karácsonyfa helyett, de VALAKI a lakásban nem. Hm, lehet mindkettő lesz. :)

Kreatív karácsonyfa-variációk a galériában!

Ha Te is kipróbálsz vagy kipróbálnál valami kevésbé szokványosat, nyomj egy LIKE-ot!
Olvasd el a tegnapi bejegyzést is!

Fotók, Leadfotó: pinterest.com
A cikkhez tartozó galéria: 

Oldalak

Fashion&Beauty
A brit királyi család legnépszerűbb tagja maga a két lábon járó stílusosság. E megtisztelő titulust nagyrészt következetességének és pontosságának köszönheti.
Lifestyle
A menopauza egy olyan természetes folyamat, amely minden nő életében bekövetkezik, ám sokak számára még mindig sok kérdést vet fel.
Lifestyle
A tulipán virágzása elképesztő és káprázatos látvány, viszont ahhoz, hogy sokáig tartson a csoda, meg kell adni a növényeknek a megfelelő gondoskodást.