Itt az idő: Kívánj valamit magadnak 2016-ra!

Mi az, amit a lehető legjobban szeretnél megkapni jövőre? Csak gondoltál már erre! De ha nem, akkor itt az alkalom!

Varázspor

Az év végi rohanásban sokszor megfeledkezünk magunkról, a céljainkról. Éppen ezért nem árt ilyenkor megállni egy pillanatra és számot vetni: milyen volt az idei év, honnan indultunk és hova érkeztünk. Valamint, hogy merre tartunk. Te tudod, hogy merre tartasz?

Amennyiben nem tudod, hogy hova tartasz, akkor honnan fogod tudni, hogy odaértél?

Csukd be egy kicsit a szemed és ne hagyd, hogy zavarjon a külvilág. Adj magadnak 1 percet, hogy magadba mélyedj, csak magaddal foglalkozz! Gondold át a vágyaidat és tűzz ki egy célt, amit fantasztikusan jó érzés lesz elérni. Szinte bele is borzongsz! Tényleg. Ugye, már az érzés is megvan? Libabőrös lettél? Ha igen, ez azért lehet, mert már tudod is, mit szeretnél nagyon. Úgy igazán.

De ha hülyeség az egész vagy inkább ijesztően realisztikus a számvetés, a cél, a stratégia felállítása, akkor ne tervezz, hanem kívánj! Te mit kívánsz magadnak? Gyerünk, szem "lecsuk"! :)

Ha kívántál, nyomj egy LIKE-ot!
Olvasd el az előző bejegyzést is!

Fotó: pinterest.com; Leadfotó: pizzazzie.com

Oldalak

Lifestyle
A tini-romantika még mindig képes tarolni. Ismét megmutatjuk, hogy mely filmekre kaptak rá a nézők a magyarországi Netflixen!
Sztárok
Zac Efron, hírnevének megszerzése óta rengeteget utazik, mikor munkaügyben, mikor egyszerűen kikapcsolódás céljából. Ennek ellenére sok éven át megőrizte kaliforniai gyökereit, így mindenkit...
Lifestyle
Persze mind tudjuk, hogy a kávé lendületet és energiát ad, na meg persze nagyon finom és sokunk számára elmaradhatatlan kiegészítője a reggeleknek, valójában viszont még ettől is sokkal több rejlik...