Ilyen, amikor a kutyád nem hagyja, hogy szomorú legyél - Édes videó

Biztos veled is megtörtént már, hogy szomorúan vagy frusztráltan érkeztél haza a munkából, de a kedvencednek sikerült jobb kedvre derítenie. Ez a tündéri animációs videó pont ennek a mikéntjéről szól!

Nem hagy szomorkodni

A kutyusoknak hiperszenzoraik vannak, rögtön megérzik, ha valami nem stimmel a gazdival. Kutyatartóként (kutyaimádóként) számtalanszor volt már olyan helyzet, hogy ha szomorú voltam vagy beteg, akkor a kutyusunk jött vigasztalni, el nem mozdult onnan, puszilgatott, kereste a kedvemet vagy csak lelki támaszom volt. Egy hasonló szituáció játszódik le ebben a videóban, amiben a kutya megmosolyogtató emberséggel próbál a gazdinak segíteni.

Ha tetszett a videó, nyomj egy LIKE-ot!
Olvasd el az előző bejegyzést is!

Forrás; Leadfotó: outube.com

Oldalak

Home&Design
Ahogy beköszönt a tavasz és közeledik a húsvét, sokan szeretnék otthonukat friss, vidám és ünnepi hangulatba öltöztetni. Ehhez adunk most kreatív, praktikus ötleteket!
Lifestyle
Rengetegféle hobbi közül választhatunk a mindennapok során, teljesen eltérő, hogy kinek mi válik be, mit élvez a legjobban. Létezik viszont egy hobbi, mely egyetlen forintba sem kerül, bármikor...
Fashion&Beauty
A különféle izgalmas ruhatrendek mellett idén természetesen a figyelemre méltó cipőkből sem lesz hiány.