Ez a pszichológiai teszt mindent feltár a személyiségedről – A Japán Kocka teszt

Néhány percet vesz csak igénybe, de annál értékesebb információkat tudhatsz meg magadról. Csendesedj el, vedd sorra a kérdéseket, engedd útjára a képzeleted, és csak figyeld a megjelenő képeket! A válaszok meg fognak mutatkozni.

Padma - kínai asztrológus, blogger

A kínai asztrológia apropóján kezdtem az írogatást, de igazából minden spirituális téma érdekel, mióta az eszemet tudom. Sok érték és érdekesség összegyűlt a tarsolyomban az évtizedek alatt, amit szíves-örömest osztok meg veletek blogomban, hátha rajtam kívül más is inspirációt merít belőlük.

Használd a képzeleted az alábbi kérdések megválaszolásánál

Képzeld el, hogy egy sivatagban sétálsz..., és meglátsz egy kockát. Milyen nagy ez a kocka? Milyen anyagból készült? Milyen távolságra van a földtől?

Valahol a kocka közelében látsz egy létrát. Hogyan helyezkedik el a kockához képest? Miből készült a létra?

Most egy is megjelenik a képben a kocka és a létra mellett. Mozog ez a ló? Ha igen, milyen irányban? Visel valamit (kantár, zabla, nyereg vagy bármi más)?

Most képzelj virágokat bárhol ebben a jelenetben. Mennyi virágot látsz? Milyen távolságra vannak a kockától?

Most vihar kerekedik. Milyen közel van a kockához, a létrához, a lóhoz és a virágokhoz? Mennyire ijesztő ez a vihar?

Jegyezz meg mindent, amit magad előtt láttál, és lapozz, hogy megtudd, mit jelentenek a szimbólumok!

Fotó: walldevil.com

Oldalak

Lifestyle
Persze az, hogy kinek mi számít jónak az ágyban eltérő lehet, de egy biztos: az alábbi három csillagjegy alapvető tulajdonságai miatt nagyon aktív, ha szeretkezésről van szó. Ha velük összehoz a sors...
Fashion&Beauty
A tavaszi szezon nemcsak a ruhák és kiegészítők terén hoz új trendeket, hanem a smink világában is, most pedig összegyűjtöttük az új szezon legnagyobb trendjeit!
Lifestyle
Köztudott tény, hogy a barátok fontosak a boldogságunkhoz. A közelmúltbeli kutatások azonban azt sugallják, hogy nem kell aggódnunk akkor sem, ha éppenséggel egyetlen ember sincs, akivel...