Ne maradj le a saját esküvődről - Így válaszd ki a legprofibb videóst!

Esküvői videóst találni nagyon könnyű

„Esküvői videóst találni nagyon könnyű!” - ez a mondat igaz, de vajon ugyanilyen könnyű megtalálni a neked leginkább megfelelő személyt is? A választás nehézsége itt is a részletekben rejlik…

Milyen egy jó esküvői videós?

Egyre többen kezdenek foglalkozni esküvői videó készítéssel, mert az a téves elképzelésük, hogy ez egy nagyon könnyű feladat. Ám aki olyan videót szeretne kiadni a kezei közül, ami mindenben megfelel a pár ízlésének is, az tudja, hogy rengeteg mindenre kell figyelni a nap folyamán. Szerencsére vagyunk páran, akik a filmkészítést valóban szerelemből csináljuk, így könnyű helyzetben vagyunk. Viszont a párok nehéz helyzetbe kerültek, mert bár rengeteg szolgáltató közül választhatnak, a különbségek néha csak az esküvő után, az elkészült videónál derülnek ki…

A keresgélés során sok akadályba ütközhetsz, ezért szolgáljon ez a pár hasznos tanács útmutatásként, annak érdekében, hogy elégedett legyél a végeredménnyel.

Tudd, hogy mit keresel

A keresés legelején először azt kell eldöntened, hogy milyen stílusú videót szeretnél. A régebbi, dokumentumfilmes műfaj képviselői mindent rögzítenek, amiből a végén egy hosszú (nem ritkán 1-1,5 órás) vágott anyagot adnak át. Az újfajta, modern stílus képviselői sokkal inkább a részletekre helyezik a hangsúlyt, megpróbálják megörökíteni a legapróbb dolgokat is, aminek a segítségével jobban át tudják adni az esküvőtök hangulatát. Mindkét stílusnak megvannak az előnyei és hátrányai, így a döntés rajtad áll. Nagyon fontos, hogy alaposan nézd át a videósok korábbi munkáit! Kutasd fel minden lehetséges fórumon (weblap, facebook, youtube, stb.). Ne válassz olyat, akinek a stílusa és látásmódja teljesen eltér az általad elképzelttől.

Referencia nélkül soha

Ha valakinél nem találsz elegendő referenciát és kérésre sem szeretne küldeni különböző okokra hivatkozva, azt egyszerűen húzd ki a listádról! Mindenképpen az elejétől a végéig nézd meg a videókat! Ideális esetben pár videó alapján látni fogod, hogy képes-e az egész nap hangulatát és fontos eseményeit megörökíteni. Nem elég, hogy valakinek vannak szép felvételei, ha végül a kész film nem áll össze egy egésszé. Ha utánajársz, biztos lehetsz bene, hogy látod mik az erősségeik és milyen stílust képviselnek.

Kérj több helyről ajánlatot

Nézz körül alaposan, majd a kapott ajánlatokat hasonlítsd össze. Ne hagyd magad elcsábítani a 10-20 db ajándék DVD-vel és az olyan extra szolgáltatással, amire nincs is szükségetek. Ugyanakkor a gyanúsan olcsó ajánlatokat is kezeld fenntartással. Sokan megpróbálnak rejtett költségeket alkalmazni vagy egyszerűen nem rendelkeznek a korábban is említett megfelelő referenciával Így az általuk kínált alacsony árral szeretnének versenyben maradni. Sose válassz csak és kizárólag ár alapján!


Oldalak

Sztárok
Ahogyan a legtöbb rajongó már tudja, Tóth Andival teljessé vált az X-Faktor mentori csapata. Ütős énekeseket sikerült összeszednie az RTL-nek.
Egészség
Továbbra is velünk marad az áprilisra jellemző kacifántos időjárás. Az orvosmeteorológiai olyan dolgokat jósol, ami erős fejfájást is okozhat szerdán.
Sztárok
Lezárult a szexuális zaklatással vádolt Kevin Spacey pere, de menet közben rettenetes titkokra derült fény, amik megmagyarázhatnak néhány dolgot a színész viselkedésével kapcsolatban.