Az esküvői dekoráció, mint fontos kérdés - Így lesz varázslatos a hangulat a lagzin

Esküvői dekoráció pinkben

Egy ízléstelenül berendezett étteremben a legjobb sztárséf főztje sem esik igazán jól, ugyanez áll az esküvőre is. Ha a dekoráció nem stimmel, akkor az esemény hangulata inkább hervasztó lesz, mint ünnepélyes. Hogyan kerüljük el ezt?

Ízléstelen? Engedd el!

A dekoráció az esküvőnek azon eleme, amelynek egyes részletei nem feltétlenül maradnak meg hosszútávon a vendégekben, de a hangulat, amit teremt, biztos, hogy nyomot hagy bennük. Az inspirációt kereső menyasszonyok az interneten gyönyörű virágok, árnyalatok, díszek fotóinak millióival találhatják szembe magukat, amitől egy idő után azt érezhetik, hogy egyszerűbb lenne egy fehérre festett falú díszítés nélküli teremben ünnepelni. Abba a hibába is könnyű beleesni, hogy azt gondolod, a dekoráció akkor mutat jól, ha minél több és látványosabb. Ez a végén oda vezethet, hogy a vendégek ki sem látnak majd az asztalra halmozott virágok és különböző díszek mögül, és az egész esküvőn csak a dekorációs elemek kerülgetésével lesznek elfoglalva.

Esküvőre kész terem

Fontos, hogy soha ne önmagában gondolj a dekorációra, hiszen az esküvőn a legfontosabb, hogy a különböző területek harmonizáljanak egymással, ettől lesz ízléses és rendezett benyomást keltő az egész. Ne ragaszkodj egy képhez, amit valahol láttál, mert lehet, hogy az a hangulatvilág az általatok választott helyszínhez egyáltalán nem passzol. Ha szűkös a keret, akkor főleg fontos a rugalmasság, bizonyos tételek, mint a menyasszonyi csokor, illetve az asztali díszek nélkülözhetetlenek, a többi dolog pedig a rendelkezésre álló összeg függvénye lesz.

Fotók: Dégi Attila, Magistero.hu

<


Mit mond a szakértő? A hajtás után kiderül...

A cikkhez tartozó galéria: 

Oldalak

Lifestyle
Ezek alapján meglepően könnyebb kielégíteni a férfiak vágyait, mint azt sokan gondolták volna.
Lifestyle
Kíváncsi vagy honnan ered a babona és miért pont 7 év balszerencsét hoz rád? Akkor olvass tovább!