Így készítsetek csoportképet az esküvőn! - 10 mennyeien kreatív ötlet

Az esküvői csoportképek a világ legunalmasabb fotói. Ráadásul gyötrelmet jelentenek sokszor a párnak, a fotósnak és a vendégeknek is. Ha azonban képesek vagytok egy kicsit elrugaszkodni a megszokott beállításoktól az egész egy izgalmas közös kalanddá válik.

Mi az hogy "esküvői csoportkép"?

Azt fontos leszögezni, hogy a csoportkép nem feltétlenül azt a célt szolgálja, mint az általános iskola harmadik osztályában az osztályfotó: hogy mindenkinek látszódjon rajta a szép kék köpenye és a fogszabályzója.

A csoportkép valójában az esküvőn összesereglett barátok és rokonok vidámságát, a párhoz való viszonyát hivatottak kifejezni, azaz korántsem baj, ha valakinek csak a fél feje látszik, vagy esetleg trollarcot vág éppen.

Íme 10 ötlet, amit tutira meg akarsz majd valósítani!

1. A nagy ölelés

Könnyű lesz összeállítani, csak legyen egy magaslat, ahonnan a fotós le tudja fotózni.

2. Csókba foglalva

Túl sokan nem férnek bele, és a fotósnak is ügyeskednie kell, de szerintem megéri.

3. Amikor a fiúk csinálják...

Egy klasszikus kissé újszerű köntösben. 

4. Nézőpont kérdése

Ha a fotós hajlandó lefeküdni a földre, akkor a csapatfotók klasszikusa kihagyhatatlan. A trollface kötelező.

5. A filmes csoportkép

A filmek világát idéző, kis felkészülést igénylő csoportkép. Ház nélkül is működik.

Lapozz a további 5 ötletért!

Fotók: Pinterest


Oldalak

Sztárok
Úgy néz ki, hogy Demcsák Zsuzsa is eljutott arra a pontra, hogy nem szeretné kiteregetni a magánéletét, de azért néhány titkot mégis megtudtunk a szerelméről.
Lifestyle
Talán még a párunknak sem szoktuk elmesélni, ha általában valamilyen szexuális tartalmú álmunk van, pedig lehetnek rejtett jelentései. Most megmutatjuk, hogy mit jelenthet például, ha az előző...
Sztárok
A JAG-Becsületbeli ügyek az első számú katonai dráma volt a tévében, ami milliókat vonzott a képernyőket elé. Lassan 20 éve annak, hogy véget ért a sorozat és azóta elképesztően megváltoztak a...