Nem lelkes a vőlegényed? Tedd azzá!

Lelkes vőlegény

Onnan kezdve, hogy elindul az esküvő szervezése minden nap újabb és újabb ötletek pattannak ki a fejedből, a vőlegényed viszont minden ''Mit szólnál, ha az esküvőn...'' kezdetű mondatodnál heves ásítozásban tör ki. Érd el, hogy őt is érdekelje!

Lelkes vőlegény
Azért kérte meg a kezedet, mert feleségül szeretne venni, ez tényleg ilyen egyszerű, még ha kevés érdeklődést is mutat az esküvő iránt, ebben ne kételkedj! Viszont ezzel együtt az is valószínű, hogy ő nem álmodozik kisfiúkora óta arról, hogy hogyan is fog zajlani a házasságkötése - veled ellentétben, aki talán már az általános iskolában a menyasszonyi ruháját tervezgette. Ha teljesen kihagyod a szervezésből, azt érezheti, hogy ő is szinte csak egy vendég lesz a sok közül a te nagy napodon, ha viszont minden nap esküvői ötletekkel bombázod, előbb utóbb biztos, hogy sikerül az őrületbe kergetned, ez pedig nem túl ideális indítása egy házasságnak.

Csak a szükséges és elégséges mértékben vond be:

A férfiak többségét a lehetséges színárnyalatok, virágfajták, vagy a gyertyák optimális méretének napi szintű, hosszas elemzése és az állandóan csapongó elképzelések kitárgyalása képtelen lázba hozni, mi több, kezdetben csak untatja, egy idő után pedig a falra mászik tőle. Ezen ne bántódj meg, inkább használd ki, hogy döntéshelyzetekben sokszor a férfiak a határozottabbak és gyorsabbak. Az esküvőszerveződ és a barátnőid nagy része is biztos örömmel hallgatja a folyamatosan változó terveket, a párodnak elég, ha a már leszűkített variációk közötti választásban kéred a segítségét, ezt biztosan értékelni fogja!

A szakértő szerint

Landesz Katalin esküvőszervező szerint fontos, hogy a szervezés kezdetén keressünk egy pontot, ami közös a pár életében. Ez lehet egy ország, egy hobbi, valami, amit mind a ketten szeretnek, ami visszaköszön majd a látványban, a hangulatvilágban, ettől válik egyedivé az esküvő és szólhat valóban kettőtökről. Ha így álltok neki a tervezésnek, akkor elkerülhető az is, hogy az esemény csak a menyasszony elképzeléseit tükrözze, és a vőlegény is nagyobb kedvvel vesz részt majd az egészben. Ez még inkább így lesz, ha bizonyos területeket teljesen rábízunk, például ő választja meg az italokat, vagy kitalálja, hogy milyen autóval közlekedik a pár az esküvő napján.

Landesz Katalinnal találkozhatsz az Őszi Esküvő Kiállításon is.

<


A te párod mennyire veszi ki a részét az esküvő szervezésében? Ki hozza meg a döntéseket vele kapcsolatban?

Ezt is ajánljuk: Ne edd magad degeszre! - Ilyen legyen az esküvői vacsora

Leadfotó: G2foto

Oldalak

Lifestyle
Azért valószínűleg nem ez fogja visszatenni Lindsay Lohant a térképre, viszont a frissen felkerült filmek nem igazán tudtak labdába rúgni mellette.
Lifestyle
A TikTokon ezerféle elképesztően zseniálisa takarítási trükkel találkozhatunk, érdemes viszont olykor közelebbről is megvizsgálni, vajon valóban hatékonyak-e ezek a módszerek.
Sztárok
A mindennapok során rengetegen igyekeznek elrejteni ősz hajszálaikat, Salma Hayek pedig egy igencsak meglepő ötlettel állt elő a probléma gyors megoldására.